jakiś murzyn obija mordy 2 studentom uniwersytetu w tenessee z bractwa alfa beta redhead.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie czarny dostal jedno skrzydelko mniej od białego ot co
Oczywiście czarnuch się cieszy, że biały dostaje!! Odwrotnie to byłby rasizm!!!
Było trenować sport, a nie żłopanie piwska w barze.
Mnie nie przestaje zaskakiwać jak murzyn nazywa białego "NIGGER" i to jest spoko i ok a jakby biały w odpowiedzi do niego powiedział NIGGER to już rasizm. Nie ogarniam tej poprawności politycznej. Jeśli ktoś do mnie mówi CHUJU albo KURWO to mam pełne prawo mu odpowiedzieć to samo a tutaj kurwa zonk i nie można bo rasizm.
Ale mu małpa pysk wychlastała...
Musiał być na ostrej bombie, że nie padł po tym
Musiał być na ostrej bombie, że nie padł po tym
Widać, że koleś w czerwonej koszulce ostro trenuje przyjmowanie ciosów. Jak to opanuje, nauczą go oddawać.
Ten pierwszy złapał od partyzanta który później spierdala z baru, a ten idiota w co łapie na pysk ma ta swoja jebana tolerancję... Do murzynów sie strzela albo łapie w siatkę z tesco, a nie rozmawia i do baru wpuszcza... Ja jakoś psa do kina czy baru nie zabieram...
0:59-1:01 - Like CJ "Madafako"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów