📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ogarniam systemu przyznawania ostrzezen... za co dostal converter?
eeee chuja wiecie............ to jak sport druzynowy
tu dopiero trzeba byc zespolem ,a z reszta po co rozpisywac jak tu wiekszosc dzieci neostrady jest
przezyjecie to zrozumiecie ;p taka natura facetów i gdzies trzeba wyladowac swoje prymitywne zapędy i ta forma wielu odpowiada
tu dopiero trzeba byc zespolem ,a z reszta po co rozpisywac jak tu wiekszosc dzieci neostrady jest
przezyjecie to zrozumiecie ;p taka natura facetów i gdzies trzeba wyladowac swoje prymitywne zapędy i ta forma wielu odpowiada
Wolność Tomku w swoim domku. Ale za burdy, bijatyki na ulicach czy na stadionie, kula w łeb.
Tylko warto by dupuszczać do ustawek tylko ubezpieczonych, do dupy, żeby się leczyli "za wspólne".
Tylko warto by dupuszczać do ustawek tylko ubezpieczonych, do dupy, żeby się leczyli "za wspólne".
No dobra.. To gdzie są ci LUDZIE?
proszę o podanie lokacji tych bójek.
dzwonię na policję.
dzwonię na policję.
Jak to się zwykło mówić, przynajmniej nie marnują czasu przed komputerami .
Oi! nasze naturlane sklonnosci, po prsotu obrane, ze spolecznych prizorow. Kazdy7 tak ma, ze by chcial czasem kogos pobic. Tym mocniej przed tym bronia sie ludzie, ktorych osobowosc jest niezgodna z komponetami wpisanymi przez nature. Czy jak to twierdzil Freud- im wiecej kultury, tym wiecej neuroz.
od 0:00 do 8:00 widać strzały
tomjun napisał/a:
proszę o podanie lokacji tych bójek.
dzwonię na policję.
Myślisz, że oni tam dalej siedzą?
Up: Ty chyba nie kumasz sarkazmu kolego. Chyba kurwa na pewno.
Nie jestem pewny co do pisowni ostatniego/ dwóch ostatnich słów. Jak ktoś może, to podziękuję za poprawienie.
Nie jestem pewny co do pisowni ostatniego/ dwóch ostatnich słów. Jak ktoś może, to podziękuję za poprawienie.
Nie jeden tam wyłapał buta od swoich przypadkiem
ale pedały, biją się jak pizdy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów