Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze to jakiś sposób na odreagowanie
Poproszę o tytuł i wykonawcę pierwszego kawałka.

Poproszę o tytuł i wykonawcę pierwszego kawałka.

o jest Pendulum! ;D
swoją drogą - co oni widzą fajnego w takim praniu się po ryjach? Rozumiem, jakby to były bijatyki jeden na jednego, ale tak? Dosiadasz spokojnie kolesia, wyciskasz mu z twarzy ostatnie soki, a tu nagle podbiega jego trzech kolegów i cię butują... ;D
swoją drogą - co oni widzą fajnego w takim praniu się po ryjach? Rozumiem, jakby to były bijatyki jeden na jednego, ale tak? Dosiadasz spokojnie kolesia, wyciskasz mu z twarzy ostatnie soki, a tu nagle podbiega jego trzech kolegów i cię butują... ;D

te ustawki w sumie są ok. biją sie ci,którzy lać sie chcą i lubą.a reszta czyli zwykli ludzie na tym nie ucierpią.

lepiej zeby sie miedzy sobą napier*alali niz mieli by na przyklad stac w nocy gdzies pod blokami i obijac przechodniow tak dla zabawy

dyhayne napisał/a:
A wy sie czarnych czepiacie... Jak ci tutaj, to takie same malpy
![]()
juz sie panienka wyplakala?
@Niewidzialny Rosyjskie ? Jest Ukraina, sporo tu Polski, a najwięcej chyba Hameryki. Z Rosji 2-3 ustawki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie