📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwierzęta już się uaktywniły
euro.wp.pl/liveblog.html?lbid=121&ticaid=1e9e2&_ticrsn=5
tutaj macie fajne fotki i relacje z tego co tam sie dzieje
tutaj macie fajne fotki i relacje z tego co tam sie dzieje
i teraz pełno głosów że dobrze że ich zlali....
Jak dla mnie Ci którzy się tak zachowują to dzicz i zwierzęta nie ważne czy są pod biało czerwonym sztandarem czy pod sierpem i młotem. Na taką hołotę należało by użyć ostrej amunicji . Jeżeli by się tłukli miedzy sobą to niech się pozabijają ale te śce...wa atakują osoby trzecie i to jest najgorsze .
Pałą i młotem pseudo kibicowską HOŁOTĘ !!!!!!!!!
Jak dla mnie Ci którzy się tak zachowują to dzicz i zwierzęta nie ważne czy są pod biało czerwonym sztandarem czy pod sierpem i młotem. Na taką hołotę należało by użyć ostrej amunicji . Jeżeli by się tłukli miedzy sobą to niech się pozabijają ale te śce...wa atakują osoby trzecie i to jest najgorsze .
Pałą i młotem pseudo kibicowską HOŁOTĘ !!!!!!!!!
Ruscy zapowiadali marsz z flagami ZSRR zatem reakcja Polaków nie dziwi. Jestem przekonany, że gdyby powiedzieli, że nic takiego nie będzie to byłby spokój. Wiadomo, jakieś okoliczne, pijane grupki poczytałyby coś i wszystko. Ale nie. Ruscy zapowiedzieli marsz z flagami z sierpem i młotem, ruski minister oburzony był, że w Polsce to nielegalne jest. Stąd zdrowa reakcja.
To jakby media były oburzone, że Niemcy idą ze swoimi "historycznymi flagami z okresu III Rzeszy", a Polacy coś do tego mają.
To jakby media były oburzone, że Niemcy idą ze swoimi "historycznymi flagami z okresu III Rzeszy", a Polacy coś do tego mają.
No i co kurwa?
Były flagi z sierpem i młotem.
Były flagi z sierpem i młotem.
Bamboleiro napisał/a:
Zwierzęta już się uaktywniły
Nie pierdol - trzeba przetrzepać skóre rosyjskiej swołoczy - sami zaczęli we Wrocławiu.
Później jeszcze podsycali atmosferę swoimi deklaracjami. No i kurwa wywołali złego wilka z lasu.
kurwy z komunistycznymi znakami, policja powinna się dołączyć do ich eksterminacji
Ludziska co się stało dla tego gościa w czerwonej koszulce na drugim filmiku. Bo szedł i nagle gleba??
W końcu zaczęli strzelać z gładkich luf do bydła, to może teraz się trochę uspokoi.
@the-owca -Co, na piwo liczysz? Taaaki chuj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów