📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abstrahując od tych słoneczników i tych dwóch lewackich, niedojebanych pomiotów, jak tam sytuacja z grzybami na południu kraju? Są jeszcze?
Na pocieszenie, obraz jest cały.
Ta z lewej wyglada jakby jej starzy byli rodzeństwem a ta z prawej jak bardzo brzydki chłopiec.
Na szczęście widać ze obraz zabezpieczony szkłem. Jednak za sama próbę zniszczenia bezcennej sztuki wysłał bym je do kacapii i polecił spróbować to samo z mumia lenina.
Na szczęście widać ze obraz zabezpieczony szkłem. Jednak za sama próbę zniszczenia bezcennej sztuki wysłał bym je do kacapii i polecił spróbować to samo z mumia lenina.
Brzydkie kurwiska. Czas naprawic choc troche swiat i zaczac takie gowno zabijac.
Robiąc głupotę, która odbije się echem po świecie z pewnością znajdą kółeczko adoracji.
Sądząc po stylizacji to te lewackie kurwy nie mają pojęcia jaki temat poruszyły i z pewnością nie zdają sobie sprawy z konsekwencji pewnego toku rozumowania.
Jak na lewackie idiotki zachowały klasę, ponieważ nie pokazały cycków i nie darły mordy jak zarzynane prosię. Młode idiotki są przekonane, że znalazły rozwiązanie na naprawę świata. Myślą, że takie działania to skuteczny sposób na forsowanie swoich przekonań. Wierzcie mi lub nie, ale takie podłoże intelektualne prowadzi błędnego usprawiedliwiania swoich czynów ku jakiemuś wyższemu dobru. Oczywiście to te idiotki myślą, że mają prawo oceniać co jest dobrem wyższym. Jeśli tylko poczują, że istnieje przyzwolenie na takie zachowania to następnym krokiem może być zabijanie innych ludzi, bo uznają ich za wrogów ojczyzny. Tak rodzi się komunistyczne myślenie u debili, którzy myślą, że są autorytetami moralnymi.
Sądząc po stylizacji to te lewackie kurwy nie mają pojęcia jaki temat poruszyły i z pewnością nie zdają sobie sprawy z konsekwencji pewnego toku rozumowania.
Jak na lewackie idiotki zachowały klasę, ponieważ nie pokazały cycków i nie darły mordy jak zarzynane prosię. Młode idiotki są przekonane, że znalazły rozwiązanie na naprawę świata. Myślą, że takie działania to skuteczny sposób na forsowanie swoich przekonań. Wierzcie mi lub nie, ale takie podłoże intelektualne prowadzi błędnego usprawiedliwiania swoich czynów ku jakiemuś wyższemu dobru. Oczywiście to te idiotki myślą, że mają prawo oceniać co jest dobrem wyższym. Jeśli tylko poczują, że istnieje przyzwolenie na takie zachowania to następnym krokiem może być zabijanie innych ludzi, bo uznają ich za wrogów ojczyzny. Tak rodzi się komunistyczne myślenie u debili, którzy myślą, że są autorytetami moralnymi.
W sumie troche protestuja w slusznej sprawie, tylko styki im popalilo gdzies posrodku.
Obraz będzie odrestaurowany tak jakby nic się nie stało a te kurwy będą miały przjebane
Angel napisał/a:
Cel raczej osiągnęli bo będzie o nich głośno i tu raczej bez znaczenia dla nich jak będą o nich mówić byle mówiono. Zapewne filmik/informacja znajdzie się w każdym wydaniu głównych serwisów informacyjnych w środkach masowego przekazu na całym świecie więc rozgłos już mają. Jak ich wypuszczą będą zapraszani na wszelkie zjebowiece jak Greta a za rok okaże się iż lewackie zjeby dostaną nagrodę jobla za walkę z głodem na świecie. Albo trafią do europarlamentu aby tam wymyślać kolejne ekochujozy.
Tak zwany kompleks herostatesa. Dzięki mas mediom jjeszcze łateiejszy. Dzięki wojną, covidom, i ogólnemu zidioceniu coraz popularniejszy.
Rozpierdala mnie logika takich kurew, walczy w obronie życia, że ważniejsze jedzenie niż sztuka a idzie i je marnuje... XD
Mają rację, paliwo po 8 zyla, a Obajtek się chwali, że w tym roku Orlen będzie miał rekordowe dochody, to raczej coś nie halo.
A już miałem nadzieję że na końcu filmiku chciały wpierdolić ampułki z cyjankiem. Cóż by to było za zakończenie
ile ten obraz kosztował? bo jak jakieś dzieło sztuki to zniszczyły sobie finansowo życie
Pojebane kurwa głupie suki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów