📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trochę racji miały, ludzie bardziej troszczą się o obraz niż o Planetę. Forma protestu tylko beznadziejna, mogły jakiegoś Kossaka oblać i też byłby rozgłos bez ryzyka utraty jednego z największych dzieł w historii...
~Angel napisał/a:
Akcja zjebów zawierała lokowanie produktu
Mogła cycki pokazać zamiast ścianę sosem pomidorowym upierdolić bo obraz i tak jest zabezpieczony przed aktami dewastacji.
Teraz tylko wpierdol i pociąg do gułagu.
Toż to prędzej chuja ma, jakie cycki?
Szczerze mówiąc to myślałem że wywalą cycki na wierzch w ramach protestu.
XTralala napisał/a:
W żadnej galerii sztuki nie znajdziecie oryginałów obrazów a już nie mówię o słonecznikach tego gościa bez ucha a jak są to za pancerna szyba :] byle jaka poyebana bitch nie zniszczy dziedzictwa kulturowego
No ponoć ten był za szybą, ale zdobiona rama już nie i straty chyba nawet na kilka milionów wyszły - Wysłać rachunek ich rodzicom to będą miały szlaban do usranej śmierci.
Mogły wyłuskać ten słonecznik. Byłby całkiem udany performance.
Czemu aktywiści/aktywistki mają coś takiego w ryjach, że wiesz z kim masz do czynienia. Takie niedojebanie mózgowe wymalowane.
Hehe .. moje UK takie piękne ... no ale nie zmienia to faktu ze koncerny paliwowe zbijają krocie na kryzysie ... no ale taki jest kapitalizm i go popieram .. jak bym był szefem takiego koncernu to bym dopierdolił ceny x 100 ... bo kurwa moge i chuj komu do tego wlasciciele mieli łeb do interesów i tyle . Kazdy mogł zainwestowac w energie a nie napierdalac melanz i konsupcjonim bo to w modzie ktos wolał zainwestowac w spolki wydobywcze a inny musi miec nowy tel ktory wlasnie wyszedł bo somsiad tez sobie kupił
Przed erą internetu musiałyby się podpalić, chcąc zwrócić uwagę 'świata'
Powiedz im aby przestały korzystać z telefonów , prądu , pralki , Ubera to NIE , ale rzucać gównem w historie HAHA
Pokolenie youtuba i tiktoka , mogą zorganizować swoje chalenge , nie korzystam z tego czy tego, ale co więcej się klika, zrobienie happeningu czy próba zmiany swojego pokolenia ?
Powiedz młodemu ze nie dostanie nowego telefonu co 2 lata bo jego wytworzenie zatruwa środowisko, możesz używać starego HAHA.
Nie powinny być ścięte a powinny odpracować to co zrobiły, nauczyć to młode dziadostwo kosztów jakie wyrządziły
Pokolenie youtuba i tiktoka , mogą zorganizować swoje chalenge , nie korzystam z tego czy tego, ale co więcej się klika, zrobienie happeningu czy próba zmiany swojego pokolenia ?
Powiedz młodemu ze nie dostanie nowego telefonu co 2 lata bo jego wytworzenie zatruwa środowisko, możesz używać starego HAHA.
Nie powinny być ścięte a powinny odpracować to co zrobiły, nauczyć to młode dziadostwo kosztów jakie wyrządziły
kopia pewnie też jest warta grubą kasę więc proponuje teraz aby do końca życia spłacały to w ratach oryginał wisi u jakiegoś "filantropa" nad łóżkiem
To arcydzieło stworzył gość żyjący w biedzie a tym kurwom wywraca się w dupach i we łbach z dobrobytu.
Dałbym je ruskim na pociechę do końca wojny a potem oddałbym je arabom na dożywocie.
Może by wtedy zrozumiały coś z dzisiejszego świata
Dałbym je ruskim na pociechę do końca wojny a potem oddałbym je arabom na dożywocie.
Może by wtedy zrozumiały coś z dzisiejszego świata
spoko inicjatywa. popieram laski i też uważam że benzyna po 7 zl to nieco za dużo tym bardziej jk mi auto zużywa 13l.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów