📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W żadnej galerii sztuki nie znajdziecie oryginałów obrazów a już nie mówię o słonecznikach tego gościa bez ucha a jak są to za pancerna szyba :] byle jaka poyebana bitch nie zniszczy dziedzictwa kulturowego
Sztruks napisał/a:
Przykleiły się do ściany . Trzeba było zostawić przyklejone ....
zgasić światło i wyjść zostawiając na drzwiach tabliczkę; "muzeum w weekend nieczynne"
Nie ma to jak marnowanie jedzenia w imię walki z marnowaniem jedzenia.
~Beny napisał/a:
Powinni je rozebrać do naga i całe przykeić do tej ściany. I zostawić.
ooooo wtedy pojechałbym kurwa ten obraz obejrzeć
Że też im się chce... Z takimi ryjami nie dziwię się, że nic innego nie mają do roboty...
Te z Antify chociaż cycki pokazywały...
Te z Antify chociaż cycki pokazywały...
tak rozkminiam.. może chodzi o to, że olej słonecznikowy do baków lać?
Niech się przykleją do szybu naftowego w Arabii Saudyjskiej albo na Syberii. Tyle, że wtedy filmik byłby na ,,hardzie".
A to ciekawe, ze wlosy farbowane, mordy pomalowane, kolczyki i ciuchy z chin nie są śladem węglowym? Bezczelne hipokrytki...
Angel napisał/a:
Akcja zjebów zawierała lokowanie produktu
Mogła cycki pokazać zamiast ścianę sosem pomidorowym upierdolić bo obraz i tak jest zabezpieczony przed aktami dewastacji.
Teraz tylko wpierdol i pociąg do gułagu.
Zgadzam się, można szmatą do podłogi przetrzeć i będzie jak nowy, albo w ogóle to jest podróba a oryginał w zabezpieczonej gablocie.
Efekt osiągnięty, zrobiło się głośno. Więc nawet sadistic stał się miejscem reklamy takich ludzi. Dobrze wiedziały że obraz jest chroniony szkłem i krzywdy nie zrobią.
Co za niedojeby pierdoli o głodzie i wylewa jedzenie.. Panie zabierz to coś do siebie. Amen
Chciałbym być cieciem w takim miejscu. Po prostu zdjąłbym obraz i oddał do konserwatora (nawet jeśli nie był za szybą to raczej pomidorami olejnej farby nie rozpusciły, więc trochę czyszczonka i będzie jak nowy)
A te dwie gówniary bym zignorował i zostawił przyklejone do tej ściany aż do zamknięcia muzeum i tak przez noc by powiedziały z łapami przyklejonymi do ściany. A może nawet kilka dni. Zależy jaki miałbym humor.
A te dwie gówniary bym zignorował i zostawił przyklejone do tej ściany aż do zamknięcia muzeum i tak przez noc by powiedziały z łapami przyklejonymi do ściany. A może nawet kilka dni. Zależy jaki miałbym humor.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów