📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wspaniała praca nóg u zawodnika w niebieskim kasku
Najman się do takiego czegoś nadaje
łódźpodwodna napisał/a:
Najman się do takiego czegoś nadaje
Musieliby gościowi na wózku odrąbać rękę, żeby Najman miał szansę.
up@ Wtedy by go wózek sfaulował
no ale szacunek się należy . Widzę pretendentów do walki z Najmanem ;p Wtedy moooooże by mu się udało tyle że musiałby uważać na low kick-i. Bo jak by w rurke zajebał znowu by musiał kuśtykać z ringu.
Zupan - jeden z najlepszych zawodnikow na swiecie w rugby na wozkach, a swiatowa slawa stal sie po filmie Murderball. Pozniej zagral w jednej z czesci Jackass.
Poza tym siedzi na ofensywnym wozku do rugby, a jego 'przeciwnik' na jakims jebanym ortopedyku...
Nie powiem, bo walka fajna i zrobiona dla zabawy oczywiscie;)
PS. tez gram w rugby na wozkach w polskiej lidze:)
Poza tym siedzi na ofensywnym wozku do rugby, a jego 'przeciwnik' na jakims jebanym ortopedyku...
Nie powiem, bo walka fajna i zrobiona dla zabawy oczywiscie;)
PS. tez gram w rugby na wozkach w polskiej lidze:)
z najmanem i tak każdy z nich by sobie poradził
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów