📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies powinien rzucić się do gardła tej suki i zagryźć na miejscu. Rozrywając jej mordę na strzępy.
Szmate wstawić do takiego metalowego konia i każdy kto ma ochotę powinien jechać ostro z nią
Na ponton z nią
Tak się rozpierdala psyche psu. Mam nadzieję że kiedyś spontanicznie rzuci się jej na twarz. Tak dla zabawy
I miłośnicy zwierzątek się pojawili:)
Jak zwykle „ czarnucha dojechać”, „kaszojad zasłużył”, ale piesek, kurwa, „ jak można?”
Jak zwykle „ czarnucha dojechać”, „kaszojad zasłużył”, ale piesek, kurwa, „ jak można?”
Może ona tak rozumie słowo "zabawa". Może ją też w dzieciństwie wujek swoim berłem po pysku lał.
0_rafiks_0 napisał/a:
Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak najebane w głowach jak ludzie.
0_rafiks_0 napisał/a:
mam przez to rozumieć, że ty też dla zabawy napierdalasz swojego psa, bo przecież pies jest twój? nic nie usprawiedliwia bezsensownej przemocy i agresji. NIC. bez względu, czy to pies, kaszojad, czy czarnuch, ale zwróć, kurwa, uwagę, że większość czarnuchów i spora część kaszojadów przedstawionych w tym serwisie zasłużyła sobie na wpierdol. były nawet filmiki z psami, którym się należało, ale psu z tego filmu nie. to zapatrzone w swoją panią zwierze jest ofiarą głupoty tej pizdoruchałki, która (moim zdaniem) chciała zabłysnąć przed swoim chłopakiem (który kamerował).
a tak poza tym to chuj ci w dupę rafik kocham moje psy bo wiem, że mogę im zaufać bardziej niż ludziom
Wg. mnie to nagrywajacy powinien zostac zutylizowany.
Napierdala psa? Przeciez to tylko kobieta. W tak ciasnej czaszce tylko debilne pomysly moga sie rodzic.
Jakie zapytacie?
A no tylko takie jak:
"Jak byc slawna?"
" Jak zdobyc duzo pieniedzy, nic nie robiac?"
Itp, itd.
Napierdala psa? Przeciez to tylko kobieta. W tak ciasnej czaszce tylko debilne pomysly moga sie rodzic.
Jakie zapytacie?
A no tylko takie jak:
"Jak byc slawna?"
" Jak zdobyc duzo pieniedzy, nic nie robiac?"
Itp, itd.
"Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak najebane w głowach jak ludzie."
To wszystko można zaobserwować u owadów społecznych. Ale zgadzam się: zajmujac tak wysoką pozycję na naszej Planecie mamy obowiązek chronić ją i jej mieszkańców.
To wszystko można zaobserwować u owadów społecznych. Ale zgadzam się: zajmujac tak wysoką pozycję na naszej Planecie mamy obowiązek chronić ją i jej mieszkańców.
outsidethebox86 napisał/a:
Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak naj***ne w głowach jak ludzie.
Zgadzam sie, ale nie to jest tematem rozmowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów