📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko drugi filmik do czegoś się tutaj nadaje. Pierwszy to 3 umięśnione pedały, nic ciekawego. Drugi natomiast to dzieciak, któremu nic się nie stanie. Co w tym kurwa sadystycznego?
Wypierdalaj z pierwszym i trzecim filmikiem. Drugi może zostać żebyś nie zamknął się w sobie
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
co można wywnioskować z 1 filmiku? że jak chce ci naklepać jakiś napakowany drechol, to musisz przez 2 minuty przed nim uciekać, potem drechol się zmęczy i zaczyna sapać, po 2 minutach i 30 sekundach już wie, że nie ma sił, więc zaczyna się napinać, coby odstraszyć aby czasem nie dostać wtedy wpierdolu. Po około 3 minutach juz jest zasapany, ledwo oddycha - więc można go zacząć nawalać o ile nie zszedł na zawał
Conscribo napisał/a:
co można wywnioskować z 1 filmiku? (...) więc można go zacząć nawalać o ile nie zszedł na zawał
człowieku - nie kompromituj się. Pierdolisz takie farmazony , że od razu widać, że nigdy nie napierdalałeś w worek. Jakbyś kiedyś ruszył dupe od kompa i spróbował to robić to po ok 15sec nie wiedziałbyś jak sie nazywasz... wiec nawet jesli ten koks wymieka po dwoch/trzech to i tak szacun dla niego (co nie zmienia faktu, ze filmik #1 i #3 jest do wyjebania)
człowieku - nie kompromituj się. Pierdolisz takie farmazony , że od razu widać, że nigdy nie napierdalałeś w worek. Jakbyś kiedyś ruszył dupe od kompa i spróbował to robić to po ok 15sec nie wiedziałbyś jak sie nazywasz... wiec nawet jesli ten koks wymieka po dwoch/trzech to i tak szacun dla niego (co nie zmienia faktu, ze filmik #1 i #3 jest do wyjebania)
uuu, koleżko, nie wiesz z kim rozmawiasz i nie wiesz co w życiu robiłem, więc nie oceniaj. Jak po 15 sekundach walenia w worek zdychasz, to jesteś jeszcze slabszy niż te koksiki a to wstyd!
hahaha zero techniki o kondycji nie wspomne!!! hahaha takich kafarow latwo lac bo wystarczy blok lub chwilka balansu na nogach a oni juz sie wystrzelaja bo zeby trafic to trzaba byc szybkim!!! zreszta sila uderzenia jest wypadkowa szybkosci!!!
@ Prozac- siła jest wypadkową szybkości? To już nie przyspieszenia i masy? Ależ ten czas leci. A co do napierdalania, to najlepiej byś temu trzeciemu najebał, nie? Aż by mu wszystkie kredki z tornistra wypadły.
Apropo 1 filmiku. Niech narcyzy lepiej rzucą rękawice i wrócą dalej dawać teścia w żyłe. Dołączając się do waszej kłotni dr_dex i conscribo to pomijając zmęczenie z taką techniką to mogą...
Ech... słowa, słowa, słowa... Do czynu jeszcze daleko.
Ja pierdolę, ile tutaj zakompleksionych pseudo-sadystów. Swoim sapaniem pod kątem kulturystów dajecie znacie innym, że macie niskie poczucie własnej wartości. Każdy kurwa stara się nagle kreować swój wizerunek pod postacią eksperta od kulturystyki, sztuk walki i fizyki. Na uwagę zasługuje także interesujący sposób maskowania własnego lamerstwa, polega on na stosowaniu nadmiaru emoticonec '' '' oraz wykrzyknień. Zamiast pierdolić wrzućcie filmik jak atakujecie na chodniku jakiegoś bywalca siłowni i napierdolcie mu tak by zmienić zdanie takich jak ja - pamiętajcie o jak największej ilości krwi dla utrzymania rekomendacji portalu.
Ja pierdolę, ile tutaj zakompleksionych pseudo-sadystów. Swoim sapaniem pod kątem kulturystów dajecie znacie innym, że macie niskie poczucie własnej wartości. Każdy kurwa stara się nagle kreować swój wizerunek pod postacią eksperta od kulturystyki, sztuk walki i fizyki. Na uwagę zasługuje także interesujący sposób maskowania własnego lamerstwa, polega on na stosowaniu nadmiaru emoticonec '' '' oraz wykrzyknień. Zamiast pierdolić wrzućcie filmik jak atakujecie na chodniku jakiegoś bywalca siłowni i napierdolcie mu tak by zmienić zdanie takich jak ja - pamiętajcie o jak największej ilości krwi dla utrzymania rekomendacji portalu.
Vanslav napisał/a:
czlowieku przeciez mi nie chodzi o stricte fizyczne pojecie!!! jakbys cokolwiek trenowal to bys wiedzial!!! ale przetlumacze ci tlumoku! im szybciej wyprowadzisz cios <na luzie bez spinania sie!!!> tym wieksza bedzie sila uderzenia!!! potrenuj cialo i umysl to nie bedziesz lapal ludzi za slowka!!!@ Prozac- siła jest wypadkową szybkości? To już nie przyspieszenia i masy? Ależ ten czas leci. A co do napierdalania, to najlepiej byś temu trzeciemu najebał, nie? Aż by mu wszystkie kredki z tornistra wypadły.
to pierwsze wygląda jak rozgrzewka przed dupczeniem
dr.dex czy jak tam sie wabisz, 15 sekund tyle wytrzymujesz? To jest dla mnie smieszne oceniajac innych nie uwzgledniaj siebie ja na worku moge na full tempie 15-20 min bic kombinacjami i wliczając w to nogi a to wszystko po treningu fizycznym te 3 napakowane sterydowce co robily to nic godnego podziwu co im po sile jak nawet jej nie potrafia wykorzystać żadne uderzenie nie zostało z ich strony wyprowadzone technicznie nie bede mówił o obronie i magicznych unikach tych gosci
//dno tylko ten srodkowy sie nadaje na sadola
//dno tylko ten srodkowy sie nadaje na sadola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów