18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szukając przepisu na parówki, natrafiłem na ten filmik.
Wstawiam bo dupa strasznie zabolała, ale myślę że Was zaboli bardziej.
To już trochę cofa... Ja na to patrze tak, że legalne niewolnictwo dalej istnieje. Ci ludzie muszą zapierdalać i słuchać Pana, zresztą zobaczcie sami.

Warto oglądnąć całe, człowiek uświadamia sobie, jak bardzo jest biedny, nawet gdy myśli że jest bogaty

A tak poza tym, pamiętajcie że w Afryce głodują dzieci
Zgłoś
Hrabia Drapula 2017-08-28, 18:44 8
nie chce mi się oglądać całego, ale jestem ciekawy czy znalazłeś ten przepis na parówy ?

Zgłoś
zajac1190 2017-08-28, 19:47 1
To jest klasa a nie jakis kasztan co se do kolumbi na dwa dni polecial

H.w.d.p.i.a
Zgłoś
Gizmolka 2017-08-28, 19:47 5
Z kim leciał?
Sam Chuj leciał.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
Cloverface 2017-08-28, 19:56 5
Dziwnie bym się czuł wsiadając do samolotu z arabskimi napisami
Zgłoś
K................o 2017-08-28, 19:58 1
kurwa jak mnie dópa napierdala
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-08-28, 21:07 5
Na szybko, kiepsko... Ale...
... Dobrze się zsynchronizowało.

Pozdrawiam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-08-28, 21:32 1
Jakie niewolnictwo? Przecież za darmo nikt tam nie robi. A kasa jest dużo większa niż w biedronce.
Zgłoś
e................s 2017-08-28, 21:35
jebnął czy nie, bo nie chce mi się marnować 13 minut życia
Zgłoś
Teuwil 2017-08-28, 21:48 3
mienki napisał/a:

9.27 Gość nazywa się Sam Chui.

W Chinach jest firma która się tak nazywa "Sam Chui" (widziałem na jakimś vlogu z podroży po chinach duży billboard na budynku) więc może to właściciel tej firmy.
Zgłoś
Jakubbb 2017-08-28, 21:51 3
Kurwa. wielkie halo bo ma hajs.
huj mu w dupe.
mam swoje i mi starcza.
a po za tym to taki bogol, a wszyscy się do niego sztucznie uśmiechają jak do maskotki.
pierdolić takie coś.
na bank nie przeżył w życiu połowy takich imprez ze znajomymi jak ja, nie biesiadował przy ogniskach, nie latał po baletach itd. nuda, nuda, monotonia, o zarobiłem milion, nuda, nuda, nuda...
Zgłoś
WeedLover 2017-08-28, 22:05 4
Nie będę udawał jak wszyscy powyżej. Ja temu facetowi zazdroszczę. Oczywiście, to nie jest tak, że ma spokojny sen, ponieważ im więcej zarabiasz, im większymi kwotami operujesz, tym większe ryzyko szybkiego upadku. Nie ma prawdziwych przyjaciół, szanującej go rodziny... ale czy ktoś z nas na prawdę posiada takie luksusy jak szczerość w otoczeniu? Odpowiedzcie sobie sami.
Prowadzę firmę, muszę prosić się o terminowe płatności faktur, lizać dupy klientom, żeby odebrali budowy bo "ta klepka jest milimetr dalej niż równoległa", po powrocie z biura i tak zapierdalam przy telefonie, jak trzeba, jadę na budowę. Ostatni urlop miałem 3 lata temu. Cały tydzień w Muszynie i parę dni w Szczyrku. I w tym wszystkim, w tym moim posranym i biednym życiu, nieraz zazdroszczę tym "bogolom". Tego, że pomimo wszystko, mogą sobie pozwolić na te luksusy.

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
p................s 2017-08-28, 22:15
"szukając przepisu na parówki" wydaje mi się że wpisujesz złe frazy
Zgłoś
mlecz1323 2017-08-28, 22:21
le sang young
Zgłoś
par 2017-08-28, 22:32 4
To nie jest żaden milioner ani właściciel firmy. To bloger, dziennikarz i autor książek o transporcie lotniczym. Taką ma pasję i patent na życie. A co na tym zarobi, to wydaje na kolejne podróże. On nie lata dlatego że zarabia, tylko zarabia dlatego, że lata.
Zgłoś
Kondra 2017-08-28, 22:40 2
WeedLover napisał/a:

Nie będę udawał jak wszyscy powyżej [...]

Nie mierz innych swoją miarą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów