18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szukając przepisu na parówki, natrafiłem na ten filmik.
Wstawiam bo dupa strasznie zabolała, ale myślę że Was zaboli bardziej.
To już trochę cofa... Ja na to patrze tak, że legalne niewolnictwo dalej istnieje. Ci ludzie muszą zapierdalać i słuchać Pana, zresztą zobaczcie sami.

Warto oglądnąć całe, człowiek uświadamia sobie, jak bardzo jest biedny, nawet gdy myśli że jest bogaty

A tak poza tym, pamiętajcie że w Afryce głodują dzieci
Zgłoś
Falcao 2017-08-28, 22:59 2
Jedyne czego zazdroszczę bogatym to to że stać ich na utrzymanie fajnych furek bo na tym punkcie mam hopla, i nie chodzi mi tu o ferrari itp. ale jakieś zwykłe cywilne auto z v8 i pojemnością z 5.0. Resztę rzeczy już mam. Narzeczoną mam od szkoły średniej gdzie wyrwałem ją nie na super auto ale w czasach gdzie ledwo mnie było stać na bilet do kina. Prace jako taką mam, cały czas się rozwijam więc w sumie o byt i jutro się specjalnie nie zamartwiam,bo i fachowcy teraz w cenie. Dobrych Znajomych również mam kilku , pomagaliśmy sobie w totalnej piździe , trzymamy się od wielu lat i nie są to jakieś cwane chujki którzy lecą na hajs jak w przypadku tych bogaczy gdzie pewnie większość ziomków by spierdoliła jakby kasa się skończyła. Serio wystarczy mi pensja na poziomie 5-10 tyś i spokój.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-08-28, 23:11
Kurwa za ten hajs to chociaż dupy moģły być ciekawsze (i robić loda).
A dzieci w Afryce nie głodują z naszej winy, że swojej też nie...
Ile byś tam nie wysłał nic nie zmienisz.
Chyba że "ile" znaczy "komandosi".
Zgłoś
Kaszakisza 2017-08-28, 23:30 3
Oczywiście nikt nie obejrzał do końca. Gościu zapłacił za ten lot tylko 3 tysiące dolarów. Pewnie kupił bilet w ekonomicznej i go przenieśli do super exclusivve dlatego, że robi vlogi i mają z tego teraz zajebistą reklamę. Już widziałem kiedyś vloga innego gostka jak za bilet warty 2 tyssiące wrzucili go do pierwszej klasy, gfdzie bilet jest wart kilkanaście.

Zgłoś
zefel 2017-08-28, 23:56
Ciekawe jak reagują te kobitki na propozycje seksualnie od bogatych szejków.
Zgłoś
Insaner 2017-08-28, 23:57 2
Z ciekawości sprawdziłem ceny lotów z Etihad na trasie z NY do Dubaju. Lot w rezydencji to koszt minimum ~16 tysięcy dolarów czyli około 60 tysięcy złotych. To nie są pieniądze które na loty wydają biznesmeni, gwiazdy lub celebryci, tylko głównie ludzie którzy nawet nie wiedzą ile mają na koncie bo operują grubymi milionami, a czas na spanie mają tylko w samolocie więc kupują to jak bilet na kuszetkę... a w zasadzie ktoś im kupuje. Szejkowie arabscy, rodziny królewskie, szefowie światowych marek. Co ciekawe wszystkie "rezydencje" z filmu są na wspomnianej przeze mnie trasie zarezerwowane do końca roku, a lotów codziennie jest kilka.

Jeśli dla kogoś pieniądze to wartość abstrakcyjna, bo nawet gdyby chciał to nie opróżniłby swojego konta wykupując różnego rodzaju usługi w masowych ilościach to spoko - dla spokoju w podróży warto to wziąć, ale jeśli ktoś jest nawet bardzo zamożny to nie wydaje mi się żeby opłacało się lecieć za taką cenę. Co z tego, że podadzą jedzenie do "łóżka", a na lot poczekamy w prawie hotelowym pokoju do którego kucharz wniesie nam jakieś swoje specjały. Jeśli lot trwa kilka godzin to i tak z tego nikt nie skorzysta, a za oszczędzone 55k jeśli wybierzemy i tak wygodną klasę biznes taki mniejszy bogacz jeszcze lepiej zabawi się po wylądowaniu
Zgłoś
DiQblo7 2017-08-29, 0:12 9
Oglądając ten filmik poczułem taką moc pieniądza, że aż sobie kawałek sera ukroiłem. I jem bez chleba.
Zgłoś
takamahi 2017-08-29, 1:03
Niby taki bogaty a nie stać go na auto z całą kanapą z tyłu tylko ma jakąś szparę pomiędzy fotelami, buhahaha.
Dowartościowałem się

Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Mom and Death 2017-08-29, 1:32
Dziwki są? Jak nie ma to chujowe linie.

Zgłoś
natking 2017-08-29, 2:32
Natarczywi ci ludzie z obsługi. Kazałbym ich rozstrzelać.

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
Alonso 2017-08-29, 12:13 1
Założe się, że ta wysoka ma chuja.

Czy w cenie biletu można sobie pomacać stewardessę?
Zgłoś
bobocpe 2017-08-29, 13:05 1
"Warto oglądnąć całe, człowiek uświadamia sobie, jak bardzo jest biedny, nawet gdy myśli że jest bogaty "

No kurwa bez przesady. Ten lot odpowiednio zarezerwowany kosztuje z Sydney do Londynu bodaj $5700. Na pełnym wypasie na najdłuższej trasie macie $23.000. Dla osoby, która ma ponadprzecietny hajs np. dobrze prosperująca firma, to nie jest koszt zabójczy. Oczywiście na lata się tak cały czas. Podejrzewam, że biznesowy wypad raz na kilka lat, by sprzedać np. jakiś produkt i tyle. Z resztą te linie są dostępne tylko na kilku trasach.
Zgłoś
ellsworth 2017-08-29, 20:52
No chyba by mnie chuj strzelił jakby tak nade mną nadskakiwali.
Zgłoś
prezio87 2017-08-30, 0:46 1
Szukając przepisu na parówki, natrafiłem na ten filmik.

you made my day

c2FtIHNwaWVyZGFsYWo=
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2017-08-30, 20:27 1
Jakubbb napisał/a:

Kurwa. wielkie halo bo ma hajs.
huj mu w dupe.
mam swoje i mi starcza.
a po za tym to taki bogol, a wszyscy się do niego sztucznie uśmiechają jak do maskotki.
pierdolić takie coś.
na bank nie przeżył w życiu połowy takich imprez ze znajomymi jak ja, nie biesiadował przy ogniskach, nie latał po baletach itd. nuda, nuda, monotonia, o zarobiłem milion, nuda, nuda, nuda...

Ale ty jesteś kurwa fajny, prawdziwy człowiek z miasta Ktoś kto ma tyle hajsu łoi na imprezie 15-letnią łyche i wali najlepsze dziwki, więc twoja ciepła soplica i pryszczate karyny nie mają tu siły przebicia.
Zgłoś
Wiewór 2017-08-31, 8:36
Jakoś nic nie zabolało. Po chuj i do czego mi taki przepych? Żeby łechtać swoje ego? Ja mam zupełnie inne marzenia i potrzeby.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów