📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
A w reklamie i tak Ci powiedzą że lek jest inteligentny i sam szuka źródła bólu.
dram09 napisał/a:
A w reklamie i tak Ci powiedzą że lek jest inteligentny i sam szuka źródła bólu.
Inteligentny to jest syrop na kaszel który trafia od razu do płuc...
Też macie nerw łączący oko z dupą? Jak się pociągnie za włosa w dupie, to łzy z oczu lecą.
Jack Daniel's napisał/a:
Też macie nerw łączący oko z dupą? Jak się pociągnie za włosa w dupie, to łzy z oczu lecą.
Jasne.. a wiesz, że działa też w drugą stronę? Jak się wbije igłę w oko to się można posrać..
A wątroba nie jest unerwiona więc nie może boleć
Tak samo płuca, więc gruźlica nie boli. Paradoksalnie - mózg również nie ma receptorów bólu.
Well, they don't, z tego się uśmiałem Tak samo jak lizaki które leczą płuca
hahahaha proszę Cię, kto to tutaj zrozumie bez napisów.
Bez urazy.
Bez urazy.
Brawo. Teraz przynajmniej będą jakieś korzyści z siedzenia tutaj. Nie licząc oczywiście walorów rozrywkowych, często wątpliwych.
co na głównej robi film który wygląda jak pomoc naukowa dla czwartoklasistów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów