...dziecka, żeby nie wkładać rączek w pewne miejsca. Przycięta łapa i akcja ratunkowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Haha mała dałniara jeszcze docisnęła dla pewności.
po uderzeniu krzesłem szyba nie pękła a reakcja ludzi wygląda jakby paluszki poodpadały ... mam rację?
piwko dla dziewczynki
Mała skośnooka to chyba taka z sadistica wzięta
wojtekpwse napisał/a:
Ojciec też nie lepszy
nie śmiejecie się sam złamałem małego palca młotkiem haha ale dwa patyczki po lodach bandaż i jest git może się sam zagoi do konwała postanowiłem nie iść z racji czekania długiego na cokolwiek w jebanych szpitalach
A nie wystarczyło otworzyć drzwi?
Jerzy_Owsik napisał/a:
nie śmiejecie się sam złamałem małego palca młotkiem haha ale dwa patyczki po lodach bandaż i jest git może się sam zagoi do konwała postanowiłem nie iść z racji czekania długiego na cokolwiek w jebanych szpitalach
Mamy nadzieję, że następnym razem uzyskasz bardziej interesujące obrażenia ;p
prophetess napisał/a:
A nie wystarczyło otworzyć drzwi?
Pewnie wystarczyło, ale z drzwiami otwieranymi w dwie strony jest problem... nie wiadomo czy pchać czy ciągnąć Postawili na pchanie i nie wpadli na to, że można pociągnąć (wchodzisz do lokalu - pchasz, wychodzisz - pchasz)... tak to jest jak ludzie wychowani na "automatycznym myśleniu" - w robocie to się sprawdza, bo zapierdalają, ale w życiu codziennym jak widać niewypał.
sothis napisał/a:
Mamy nadzieję, że następnym razem uzyskasz bardziej interesujące obrażenia ;p
też mam taką nadzieję ,postanowiłem że jak zacznie się coś jebać gojenie upierdole go siekierką jak skośnoocy ponoć taka moda teraz
wojtekpwse napisał/a:
Wiek w przypadku kobiet nie ma tutaj znaczenia. Dorosłe matki potrafią gorsze rzeczy odpierdolić.
wojtekpwse napisał/a:
To jest nasz człowiek!
wojtekpwse napisał/a:
Prawdziwa Sadolka Piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów