📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ten prowadzacy to chyba sie za mistrza cietej riposty ma, nie lubie go.
@WhyMe? To zes mu dopierdolil.. Brawo!
@ WhyMe? widze tak samo jak prowadzacy uczeszczales do adademi im. Karol Strasburger , i rowniesz tak samo jak on chciales zablysnac ale cos nie pykło nie bedziesz mial piwa! @ WhyMe? zapraszam na wiocha.pl moze tam znajdziesz kolegow
Denerwuje mnie to , że takie i podobne programy prowadzą pierdolone cioty myślące , ze są fajne . A najgorsze jest to , że jak ogląda to ktoś z innego kraju to wyrabia poprzez takich pierdolców zdanie , że jesteśmy zakompleksionymi cipami . Nie ma juz normalnych prowadzacych ? Przepraszam za określenia ale musiałem w końcu to napisac .
Bolesna prawda o świętym mikolaju? Bolesna prawda to jest jak się jest pizda co nagrywa takie badziewie a się myśli ze jest się fajnym. Kurwa hipster w okularach zerówkach i kapelusiku na pustym łbie...
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
00:52 - fajna dupka, r-łbym.
Dakann kazał mi przekazać, że jesteś jebaną ciotą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów