Ma prawo
Ma prawo
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo mają małego kutasa i IQ pleśni zza kibla.
Ci co siedzą cały dzień przed kompem to mają kutasa po kolana i IQ 235.
Jakbyś mnie znał
A tak na serio, to musisz oddzielić przegrywów życiowych od ludzi dla których komputer jest narzędziem pracy.
Potwierdzam
powiem wam ze nigdy kosci nie polamalem a nie siedzialem tez wiecznie w domu i z niejednej wysokosci sie spadlo, naturalnie wiem jak rozlozyc mase ciala, nie zapieram sie panicznie z calej sily obiema konczynami o ziemie bo wiem naturalnie, juz od dziecka ze to bedzie bolec tylko rozkladam mase ciala jak skads spadam, tylko lekko noga dotknie ziemi i nastepuje kontrolowany upadek, w ulamku sekundy napinam miesnie zeby niczym jak sprezyna moje nogi wziely na siebie impet spotkania z ziemia, nie za ostro nie za slabo itp dlatego dziwie sie ciagle czemu te kurwy skejterskie tak sie lamia xD jakis deficyt iteligencji? ja na pewno byl zrobil fikolka i nic nie polamal na jego miejscu. nie wiem czy to kwestia inteligencji czy wysportowania czy czegos innego, sadze ze to kwestia inteligentnego mozgu,ten na filmiku taki nie jest ot polamal noge skurwysynek maly skurwysynski XD
te kurwy deskorolkarze nie maja jakiegos instynktu zachowawczego czy chuj? powaznie gosciu spada z rampy i zapiera sie noga z calej sily? to ja wiem co sportu nie uprawiam wiem mniej wiecej jak stanac jak juz skads spadam ze trzeba noga to amortyzowac, leciutko sie zapierac i ladujac zwiekszac sile nacisku, finezyjnie jak kot spadajacy na cztery lapy a te kurwy niby sport uprawiaja na deskach skacza a jak maja sie wyjebac to z calej sily sie zapieraja az noga sie lamie xD zadnej finezji, dostosowania sily nacisku, proby rozlozenia masy ciala i kontrolowanego upadku niczym kaskader w filmie xD wtf? jakie kurwy durne
powiem wam ze nigdy kosci nie polamalem a nie siedzialem tez wiecznie w domu i z niejednej wysokosci sie spadlo, naturalnie wiem jak rozlozyc mase ciala, nie zapieram sie panicznie z calej sily obiema konczynami o ziemie bo wiem naturalnie, juz od dziecka ze to bedzie bolec tylko rozkladam mase ciala jak skads spadam, tylko lekko noga dotknie ziemi i nastepuje kontrolowany upadek, w ulamku sekundy napinam miesnie zeby niczym jak sprezyna moje nogi wziely na siebie impet spotkania z ziemia, nie za ostro nie za slabo itp dlatego dziwie sie ciagle czemu te kurwy skejterskie tak sie lamia xD jakis deficyt iteligencji? ja na pewno byl zrobil fikolka i nic nie polamal na jego miejscu. nie wiem czy to kwestia inteligencji czy wysportowania czy czegos innego, sadze ze to kwestia inteligentnego mozgu,ten na filmiku taki nie jest ot polamal noge skurwysynek maly skurwysynski XD
To może lepiej pouprawiaj jakiś sport i przejdź od swoich teorii do praktyki. Jak się robi coś poza siedzeniem przed komputerem kontuzje to normalna sprawa. A "inteligentny mózg" raczej by się nauczył pisać po polsku lepiej od przeciętnego sprzedawcy kebabów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów