📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:48

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W slikach na mokrej nawierzchni i w dodatku dlaczego nie było napedu 4x4 ?

Nie ma się co przyp🤬alać, silne chłopy, troszkę zaskoczenie jednak.
Trochę nie sprawiedliwe bo jednak chłopaki mieli lepszą przyczepność. Jednakże nie wątpię w ich krzepę piwo

Bolid jest stworzony do dużych prędkości, nie do przepychania się, i zdecydowanie wystarczył by 100 konny ciągnik by ich przeciągnąć w tę i spowrotem
No nie zesrajcie się wszyscy
Ja wiem że oczekiwaliście jakiejś masakry, ale nie o to w tym filmiku chodziło

MasterEfer napisał/a:
Bolid jest stworzony do dużych prędkości, nie do przepychania się, i zdecydowanie wystarczył by 100 konny ciągnik by ich przeciągnąć w tę i spowrotem
Pan mówisz 100? Ja mówię 30 KM. Moment i masa, a nie moc i to na wysokich obrotach.
Ech.. jak Wy nic nie kumacie. Tu chodzi tylko i wyłącznie o promocję dyscypliny, jaką jest rugby.
Tamaryszek napisał/a:
i to jest sport, a nie zachwyt bo jakiś pedał gola strzelił
Pedał powiadasz gola strzelił...podczas gdy:
"Puchar Świata w rugby, które jest jednym z najbardziej męskich sportów zespołowych, rozegrają także rugbiści-geje. Turniej odbędzie się w 2016 r. w Nashville w stanie Tennessee."
Nie słyszałem nigdy o gej-lidze mistrzów w piłce nożnej, za to pełno zdjęć żon i kochanek piłkarzy w internetach... także nie p🤬l głupot, tylko szanuj inne sporty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie