📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
I po chuj ta poduszka ? Zakurwiłby łbem w barierkę, jednego drogowego chwasta mniej.
1,4 promila to pewnie już z tydzień nie pił.
Chyba jedyny kierowca BMW,który używa kierunkowskazów.
zwierzak30 napisał/a:
Chyba jedyny kierowca BMW,który używa kierunkowskazów.
Gdzie Ty kurwa kierunkowskaz widzisz????
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Gdzie Ty kurwa kierunkowskaz widzisz????
Zobacz dokładnie jak zaraz po uderzeniu w samochód zapala się lewy kierunek. Co nie zmienia faktu, że na skrzyżowaniu go ma wyłączony. Prawdopodobnie gość włączył go w chwili wyjebania mordą w poduszke powietrzną.
KrystekKrystek napisał/a:
Zobacz dokładnie jak zaraz po uderzeniu w samochód zapala się lewy kierunek....
Ale ja to widzę, tylko to nie kierunkowskaz, ale awaryjki włączyły się po uderzeniu automatycznie...
Pierdolone, jebane gówno zwane passatem b6 też miało taką funkcję, że przy ostrym hamowaniu lub przyjebaniu w coś włączał awaryjne. Jak dobrze, że to sprzedałem. Amen.
Kriuk napisał/a:
Pierdolone, jebane gówno zwane passatem b6 też miało taką funkcję, że przy ostrym hamowaniu lub przyjebaniu w coś włączał awaryjne. Jak dobrze, że to sprzedałem. Amen.
No też bym sprzedał gdyby zamontowali mi takie gówno...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów