czujecie moc ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewni ludzie oczyszczają opałowy z niskich frakcji i zanieczyszczeń dodają komponent i mają taniej
takie coś może jest przestępstwem bo ten ten hajs nie trafia do żydowskich kieszeni , dla mnie ci ludzie to bohaterzy i tak
takie coś może jest przestępstwem bo ten ten hajs nie trafia do żydowskich kieszeni , dla mnie ci ludzie to bohaterzy i tak
Stare samochody miały klimat, to coś, czego współczesne, naszpikowane elektroniką konstrukcje nie posiadają. ABSy, ASRy, TCSy, chuje muje ,koła ratunkowe, trakcje, pierdoły...motoryzacja się kończy, nikt się kiedyś nie przejmował, że bolidy wyscigowe spalały 100l/100km, że śmierdziały i hałasem rwały dachówki, chuj to kogo obchodziło, sport miał bawić i fascynować. Teraz porobili ograniczniki, jakieś głupie normy, jeden silnik na cały sezon.....Ograniczenia zabiły już nie jeden sport...
Formuła 1 przestała być ciekawa od kiedy wprowadzono spoilery.
@shotinputin,
tak 4 biegowa skrzynia, kiedys takie mieli
wsumie dzisiaj w NASCAR ciagle sie uzywa 4 biegowe no i silnikow gaznikowych
@shotinputin,
tak 4 biegowa skrzynia, kiedys takie mieli
wsumie dzisiaj w NASCAR ciagle sie uzywa 4 biegowe no i silnikow gaznikowych
Jak dla mnie ograniczenia F1 trochę "łagodzą" ten sport. Mam nadzieje że za mojego życia nie wprowadzą bolidów hybrydowych albo co gorsza elektrycznych, byłby to koniec tego sportu i wtedy już nikt by nie marudził że wcześniejsze bolidy miały full elektroniki, spojlerów, systemów bezpieczeństwa itp. ale miały za to silnik spalinowy który jest podstawą motoryzacji.
bardzo fajnie pokazali ewolucje bolidu ferrari. podobuje mię się
@up
dostosowuje sie do moralnosci ludzi: zmniejszenie zuzycia paliwa, bezpieczenstwa itd itp, bo w zasadzie jakby to mialo od nich zalezec to mieliby to gleboko w dupie (przynajmniej tak mysle). te ograniczenia blokowalyby rozwoj bolidow dlatego ekipy wymyslaja KERSy czy poprawiaja aerodynamike czy tam jeszcze jakies inne pierdle zeby tylko nie stracic osiagow
Mądrość OFF.
@up
dostosowuje sie do moralnosci ludzi: zmniejszenie zuzycia paliwa, bezpieczenstwa itd itp, bo w zasadzie jakby to mialo od nich zalezec to mieliby to gleboko w dupie (przynajmniej tak mysle). te ograniczenia blokowalyby rozwoj bolidow dlatego ekipy wymyslaja KERSy czy poprawiaja aerodynamike czy tam jeszcze jakies inne pierdle zeby tylko nie stracic osiagow
Mądrość OFF.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów