z mojego przypadku to do świezo załozonej instalacji LPG były 2 tankowania na tych stacjach jedna w Toruniu druga w Poznaniu no i zanim dojechałem na następne tankowanie samochud przestał chodzić na gazie po rozkręceniu parownika ( gimbus nie zrozumie ) był cały wypchany mazią mevhanik powiedział ze wzyciu czegos takiego nie widział i nie miało to sie prawa stać nawet po 100 tys km bez czyszczenia a zrobiłem tylko 400 km , znajomi odczuwaja gorsze osiągi na benzynie a jeszcze innemu padły wtryski w diezlu bo w ropie była woda po pobraniu prubki z stacji tez była woda, a o cenach na tej stacji nie wspomne
moze to nie miejse na takie wywody ale chę ostrzec innych zeby nie popsuli sobie auta
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimi tak nie zatankuje juz nigdy na shelu
woda w ropie, syf w LPG a o mocy na benzynie nie wspomne
z mojego przypadku to do świezo załozonej instalacji LPG były 2 tankowania na tych stacjach jedna w Toruniu druga w Poznaniu no i zanim dojechałem na następne tankowanie samochud przestał chodzić na gazie po rozkręceniu parownika ( gimbus nie zrozumie ) był cały wypchany mazią mevhanik powiedział ze wzyciu czegos takiego nie widział i nie miało to sie prawa stać nawet po 100 tys km bez czyszczenia a zrobiłem tylko 400 km , znajomi odczuwaja gorsze osiągi na benzynie a jeszcze innemu padły wtryski w diezlu bo w ropie była woda po pobraniu prubki z stacji tez była woda, a o cenach na tej stacji nie wspomne
moze to nie miejse na takie wywody ale chę ostrzec innych zeby nie popsuli sobie auta
No, to trafiłeś na naprawdę chujową stację. Telefonuj do UOKiK, o ile jeszcze tego nie zrobiłeś.
Tak normalnie, to paliwo Shella pochodzi z tego samego zbiornika, z którego trafia i na stację Pana Zdzisia z Zadupia. Zero różnicy, płacimy za markę i fajniej urządzone stacje. A co kto tam dolewa na miejscu, to już inna sprawa...
jezeli postawisz sobie w szkalne to wiadome ze sie odziela ale jak poządnie zmieszasz to na pare godzin sie nie odwarstwi a takie miesznie gwarantuje pompa dystrybutora , mozesz sam sprawdzić czy na twojej stacji nie ma wody odlej troche do karnistra i postaw na pare dni
a co do zgłasania stacji to ta z Torunia była nawet w TVN Turbo bo nowy samochud prosto z salonu został zatankowany na tej stacji i ujechał pare kilometrow oczywiście diesel i woda
zadne organy do sprawdzania jakosci paliw sie tym nie zainteresowały
innymi słowy rączka rączke myje jak sie sam nie przekonasz co dobre a złe to ci nikt nie powie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów