18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
mazuralf 2012-11-05, 10:49 2
Widział ktoś film "Nocna zmiana" - tam Ten Pan z Wąsem siedział i obalał demokracje ramie w ramie tuskiem czy innymi komunistami. Siedział i spiskował przeciwko ustawie lustracyjnej. Dlaczego? Przeciez nie byl zadnym "bolkiem"... Nie był? Nie spiskował? na filmie wszystko jest. I jak ktos mowi ze Wałesa obalil komune to jest jakoś niedoinformowany. Poprostu Rasyja zobaczyla ze dluzaj tak nie uciągnie wiec wynalazła Bolka co na pokaz robil wszystko a i tak komuna została... Pozdro dla myślących.
Zgłoś
JaE 2012-11-05, 10:55 1
Pierdolicie obrońcy Wałęsy, oj pierdolicie. Są nagrania i świadkowie spotkań nie tylko Wałęsy ale i innych działaczy solidarnościowych z komuchami, w tym również odbywały się spotkania prywatne- zwykłe libacje alkoholowe. Działacze solidarnościowi którzy chcieli naprawdę walczyć zostali odsuwani od głosu. Komuchy nie oddali by nawet ułamka władzy bez zgody Rosji. Wszystko zostało wcześniej uzgodnione za kulisami tak aby wpływy komuchów pozostały. Wałęsa był jednym z głęboko zakonspirowanych agentów działających na rzecz komunistów, którzy rozpoczęli wdrażanie planu kontrolowanego przekazania władzy na długo zanim obywatele tak naprawdę przystąpili do poważnego działania. KAŻDY polityk który miał cokolwiek wspólnego z rozmowami i okrągłym stołem to kolaborant który pomógł komuchom utrzymać wpływy. Nocna zmiana dobiła jeszcze nienarodzonego demokratycznego noworodka o imieniu Polska.

W krainie ślepców jednoocy są królami...
Zgłoś
j................� 2012-11-05, 11:07
śmieszą mnie nagrania,świadkowie i inne pierdoły ukazujące winę ludzi z przeszłości Kurwa całe życie nas kłamią a teraz dopuścili prawdę do głosu, tusk czy kaczor czy bronek postanowili nas oświecić? po tylu latach? Proszę..Faktem jest jedynie to,że kiedyś było lepiej w Polsce a skoro było lepiej to i władza nie była gorsza od tej dzisiejszej więc proszę skończcie pierdolić
Zgłoś
torro 2012-11-05, 11:09
No dobra, to jest Bolek. a gdzie Lolek? Mam na myśli Lolka Wojtyłę. Czy ktoś zapyta o teczkę Wojtyły z SB? A chyba miał takową? Jeździł sobie do Rzymu i z powrotem, za najczarniejszej komuny, a wszak, jak przekonują spece z IPN, nikt nie dostawał paszportu zanim nie podpisał lojalki i nie zobowiązał się do współpracy i kapowania. Takiego Miodka różne swołocze nazywają agentem bo raz wyjechał na Zachód na jakieś sympozjum. A ja bym z chęcią dowiedział się co podpisywał i na kogo składał raporty JP numer dwa.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
komorowski 2012-11-05, 11:12 1
stary chvj polske sprzedal konfitura a robia z niego bohatera a teraz mamy to co mamy
Zgłoś
antek025 2012-11-05, 11:29
Podobnie Bill Clinton tlumaczyl, ze nie miał romansu z Moniką Lewiński, jakis program o kłamaniu byl tu na sadolu kiedyś...
Zgłoś
bimbastah 2012-11-05, 11:53 1
ProfessorHix napisał/a:

Trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie, by teraz jeszcze próbować srać w historię własnego kraju i kompromitować zasłużonych ludzi na podstawie czegoś co być może jest wyłącznie owocem fantazji jakiegoś UBeka ale ponieważ wygląda jak dokument, to musi być prawdziwe.

Mamy naprawdę popier..lony naród...

W pełni się zgadzam,Polacy są aktualnie jedynym tak popierdolonym narodem w Europie.
Kiedy nagle zaczęła się ta nagonka na Wałęsę to ludzie którzy kiedyś daliby się za niego pochlastać nagle zmienili tok rozumowania o 360 stopni - kompletny brak własnego rozumowania i spójności.
Sam zacząłem się jakiś czas temu zastanawiać kiedy teraz zacznie się nagonka na JPII (chodzi mi o postać a nie o religię) no i nie musiałem długo czekać Podkreślam... drugiego tak tępego narodu w Europie nie ma.

To wszystko tylko dobitnie pokazuje jak łatwo zmanipulować "polaczkami" u nas media DOSŁOWNIE myślą za ludzi - co widać najbardziej jaskrawo po pseudo-wojnie POPiSu która jest jednym i drugim na rękę ale hołota święcie wierzy że prowadzi swój własny "dżihad".
Trochę przykro mi to mówić ale fakty mówią same za siebie,dzisiaj Polacy to w 90% po prostu mentalne śmieci.
Zgłoś
wympal 2012-11-05, 12:09 1
ProfessorHix napisał: "Trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie, by teraz jeszcze próbować srać w historię własnego kraju i kompromitować zasłużonych ludzi na podstawie czegoś co być może jest wyłącznie owocem fantazji jakiegoś UBeka ale ponieważ wygląda jak dokument, to musi być prawdziwe.

Mamy naprawdę popier..lony naród... "

Sprawa lustracji i grubej kreski w Polsce jest totalnie wypaczona: bezwzględni oprawcy i ich dzieci są ustawieni na kilka pokoleń do przodu, najwięksi zdrajcy są teraz gwiazdami telewizji kreowanymi na bohaterów a szary człowiek zgina kark bo opierdalają go z coraz większej kasy...widocznie musimy sami zabrać się za ten syf bo to się nigdy nie skończy i nigdy nie będzie normalnie.

My polacy potrzebujemy bohaterów narodowych, wzorów do naśladowania, autorytetów.
Dlatego też każdy sukces sportowy Palaka na arenie międzynarodowej urasta do rangi chuj wie czego.
Dlaczego? Bo w tym syfie nie wiadomo kto jest be a kto cacy, celowa medialno-polityczna dezinformacja ma mam mydlić oczy że komuna się skończyła i jest teraz demokracja...tak jak Jaruzelski uratował nas przed ruskimi w 1981...dla mnie jest z tej samej bandy co towarzysz Bolek i reszta tych parszywych mord co je w telewizji oglądam
Zgłoś
ProfessorHix 2012-11-05, 12:09
Dowody? Nagrania?
A od kiedy Wy wszyscy tacy ufni wobec przedstawianych publicznie dowodów?

Druga sprawa (ważniejsza, o którą mi tak naprawdę chodziło) to jakieś fundamenty naszej historii najnowszej.
Może się zdziwicie ale naród potrzebuje bohaterów bo poczucie dumy jako naród nas kształtuje. Wszyscy mają w dupie że Kościuszko był pijakiem i momentami skończonym idiotą bo jest bohaterem.
A dziś nasza szlachetna nacja na pierwszym miejscu stawia dosranie swojemu.
Powiedzcie mi, czego będą się uczyć na historii nasi potomkowie gdy dziś wszystkich zmieszamy z błotem - zasłużenie czy nie?
O bohaterskich forumowiczach Sadistica walczących o prawdę?

Moi drodzy. Pozdrówcie się sami!
Zgłoś
Uechtacz 2012-11-05, 13:50
Ja też coś dopiszę, bo na L-4 siedzę
Pamiętam, jak ogromne poparcie miał Wałęsa w Kościele Katolickim. Nie tylko wtedy, gdy miał wygrać Kwaśniewskim, ale przy pierwszych wyborach. Zrobili z Mazowieckiego Żyda (oczywiście gówno prawda, ale chwyciło), byle tylko Lechu wygrał.
Przypadek? Myśleli, że będą mieli z niego marionetkę, czy była to inspiracja z zewnątrz? W końcu Kościół nie składał się z samych Popiełuszków, paru Wielgusów też by się znalazło.

Może dobry wynik Stana Tymińskiego w tych wyborach nie był dowcipem na wielką skalę, tylko chwilowym przebłyskiem rozsądku w Narodzie? Taki umysł roju, zbiorowa inteligencja. Szkoda, że to chwilowe.

A z Tymińskim to też ciekawa sprawa: bzdurne oskarżenia np. o bicie żony (TVP przegrała proces o zniesławienie, ale już po wyborach), pewien znany psycholog stwierdził nawet, że Tymiński jest chory psychicznie (i tu zabawny zbieg okoliczności: psychologiem tym był Andrzej Samson, znany ze zbyt dokładnego leczenia swoich małych pacjentów).
No i Lechu wygrał, nie było bata. A może Stan był jedynym człowiekiem naprawdę spoza "układu"?

Agent na agencie, spiski w spiskach, a my wszyscy w dupie.
Zgłoś
thexaw 2012-11-05, 16:30 1
ProfessorHix napisał/a:

@Dziamian

... ale trzeba mu oddać, że rzeczywiście jest osobą zasłużoną.

Zasłużył się jeszcze tym, że jednym podpisem skasował PGRy, przez co masa ludzi potraciła pracę, dawni "zarządcy" nabili sobie kasy, rolnictwo padło, a potem to już poszło... reszta prywatyzacji, zagranicznych inwestycji i dalszego wypierdalania Polaków z roboty... potem następni geniusze wpuścili Unię, która miała "pomóc" podnieść nas z tego gówna w jakim zostawił nas Lechu, a teraz mamy jak mamy... Bohaterem to on może jest, ale dla Ameryki. Dał się tak wysterować przy pomocy papy, że teraz mamy ten zajebisty kapitalizm from USA... Rozpierdala mnie ten cały zachwyt obaleniem komunizmu. Teraz przecież mamy tyle kolorowych sklepów i wolność słowa (za którą tak na marginesie idzie się siedzieć) i komputery i amfetaminę, zupełnie jakby u Ruskich tego nie mieli. Przez granicę możemy sobie przechodzić do woli (szkoda tylko, że za pracą a nie na wakacje)... A tak na prawdę to pewnie 3/4 ma gównianą pracę, której trzyma się jak może, bo jest ujebany jakims kredytem, większym bądź mniejszym, rząd może robić co chce bo przecież nikt w takiej sytuacji nie wyjdzie na street bo sie zwyczajnie boi, żeby nie stracić tej resztki którą ma... Straciliśmy cały przemysl na rzecz zagranicznych prywaciarzy, stocznie, rolnictwo, gornictwo, rybołówstwo, opiekę zdrowotną itd... Nie mamy już nic i się z tego nie podniesiemy, jesteśmy całkowicie zależni od zagranicy, a Unia nawet blokuje te resztki którymi moglibyśmy jakąś zarządzać...No ale najważniejsze to było Ruskich się pozbyć i komunizm obalYć... Nie ma się co jednak dziwić, jak dzisiejsza młodzież ogląda TV, a tam jak pokazują stan wojenny to tylko czołgi i pałowanie, a tymczasem nikt ode mnie z rodziny pałą nie dostał, a jak znów komunizm reklamują, to puste sklepy i ocet, a my jakoś zupy z octu nie jedliśmy, wszystko było normalne, tyle że wydzielone na każdego po równo... Jak to mówią starsi ode mnie: "Kiedyś nas okradali, ale jeszcze dla nas starczało, a teraz..."

P.S.
Jest jeszcze jedna rozpierdalająca mnie rzecz. Ruscy to do tej pory, od czasów wojny staliniści, ale Niemcowi dupę lizać za ojro to i owszem... Nie wiem, chyba taka moda na rusofobię, po prostu trzeba i już... tak samo jak trzeba zachwycać się Picassem bo się wyjdzie na prostaka....
Zgłoś
unkenzo 2012-11-05, 18:57 2
Brytyjczycy z Agenta zrobili bohatera, a Polacy z bohatera zrobili agenta.
Zgłoś
angler 2012-11-05, 20:45 1
Ja też dodam swoje 3 grosze.
Usuwając PGR'y sprawił jedynie, że ludzie nie mieli gdzie kraść, a nie gdzie pracować. Bo w PGR'ach nikt tak naprawdę nie pracował.
A co do Wałęsy. To osobiście nigdy nie nazwę go bohaterem, ponieważ to on jest winowajcą wszystkiego co stało się po 89r. Także tego, że dziś mamy u władzy PO. Jeśli ktoś nie orientuje się w temacie może pluć. Ja mimo, że nawet mnie jeszcze na świecie nie było wtedy to zależy mi na tym, żeby wiedzieć co się działo i co się dzieję.
Wałęsa wygrał walkę, ale o zapobiegnięcie procesowi lustracji prowadzonej przez Macierewicza i wymyślonego przez Korwina-Mikke (Dlaczego dzisiaj widzimy ich w telewizji tylko w negatywnym świetle?). "Walkę", którą wygrał Wałęsa, przegraliśmy my wszyscy płacąc za to po dziś dzień i będą płacić za to i nasze dzieci.
Dla mnie człowiek, który odwołuje rząd tylko po to, żeby nie wyszło na jaw, że był współpracownikiem SB i żeby pozostać u władzy nie zasługuje na żadne miano bohatera. Nie wiem czy wiecie, ale Pawlak i Tusk mieli w tym także swój udział. I dzisiaj zasiadają oni na najwyższych stołkach w rządzie. Jakoś mnie to nie dziwi.
Żadna wiadomość nie jest wyssana z palca, także darujcie wszelkie komentarze. Po prostu poszukajcie.
Zgłoś
piotrwiacek1 2012-11-06, 0:18
oj tam oj tam, Bolek nie łam się!
Zgłoś
krzychu2lv6 2012-11-06, 0:24
Wałęsę dopiero docenią po śmierci jak zobaczą jak inne państwa maja do niego szacunek, taki mamy popieprzony kraj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów