📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
z jednej strony ciągle te same pytania, które mogą wyprowadzić z równowagi, z drugiej strony myślenie o sobie jak o kimś w chuj ważnym i wyzywanie od śmieci, poprzewracało się kiedyś w głowie a teraz...
Brawo Wałęsa. Krótko, ale bardzo prawdziwie podsumował: doprowadzono do sytuacji, w której wierzy się bezpiece, a nie walczącym robotnikom. Jeśli jakiś drań z UB chciał kogoś skompromitować, dorabiał mu papiery. W ten sposób masa Polaków została zniszczonych, po opublikowaniu listy Wildsteina (masona, Wielkiego Dozorcy Wielkiej Loży Narodowej Polski) były nawet samobójstwa.
Nikt nawet tego nie sprawdzał, tylko chuje z PiS rzucali prasie ochłapy. Postępowali gorzej, niż ci z UB, którzy oglądając taki program śmieją się teraz do rozpuku. Tymczasem PiS w wolnej Polsce zatrudniał świadomie katów opozycjonistów na wysokich stanowiskach w ministerstwie sprawiedliwości. Ludzi, którzy byli sprawcami morderstw. Sprawdźcie sobie w wiki hasło "Sędzia Kryże - będą krzyże", a potem "Roman Kryże". Dla mnie ktoś, kto zatrudniał komunistycznego kata jest spalony po wsze czasy. Amen.
Nikt nawet tego nie sprawdzał, tylko chuje z PiS rzucali prasie ochłapy. Postępowali gorzej, niż ci z UB, którzy oglądając taki program śmieją się teraz do rozpuku. Tymczasem PiS w wolnej Polsce zatrudniał świadomie katów opozycjonistów na wysokich stanowiskach w ministerstwie sprawiedliwości. Ludzi, którzy byli sprawcami morderstw. Sprawdźcie sobie w wiki hasło "Sędzia Kryże - będą krzyże", a potem "Roman Kryże". Dla mnie ktoś, kto zatrudniał komunistycznego kata jest spalony po wsze czasy. Amen.
Sam tego komunizmu raczej nie obalił...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Każdy grał w swoją grę, podobnie jak i teraz.
był agentem !!!
@Dziamian
On nikogo od śmieci nie wyzywał, po prostu ma problemy z poprawnym wysławianiem się i tego wyrazu "śmieć" użył w znaczeniu "mieć czelność".
Można go nie lubić bo rzeczywiście jest pyszałkowaty i momentami prostacki ale trzeba mu oddać, że rzeczywiście jest osobą zasłużoną.
Pewnie, że nie wygrał tej walki sam ale musiał zjawić się ktoś kto miałby jaja stanąć na czele tego ruchu bo jasnym było, że taki człowiek będzie miał z nich wszystkich najbardziej przej..ane.
Reszta siedziała cichutko za plecami Wałęsy tylko mamrocząc. Dopiero gdy osiągnięto sukces zaczęli wypływac ci inni, "wielce zasłużeni bohaterowie" pokroju Kaczyńskich czy innych Tusków.
Trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie, by teraz jeszcze próbować srać w historię własnego kraju i kompromitować zasłużonych ludzi na podstawie czegoś co być może jest wyłącznie owocem fantazji jakiegoś UBeka ale ponieważ wygląda jak dokument, to musi być prawdziwe.
Mamy naprawdę popier..lony naród...
On nikogo od śmieci nie wyzywał, po prostu ma problemy z poprawnym wysławianiem się i tego wyrazu "śmieć" użył w znaczeniu "mieć czelność".
Można go nie lubić bo rzeczywiście jest pyszałkowaty i momentami prostacki ale trzeba mu oddać, że rzeczywiście jest osobą zasłużoną.
Pewnie, że nie wygrał tej walki sam ale musiał zjawić się ktoś kto miałby jaja stanąć na czele tego ruchu bo jasnym było, że taki człowiek będzie miał z nich wszystkich najbardziej przej..ane.
Reszta siedziała cichutko za plecami Wałęsy tylko mamrocząc. Dopiero gdy osiągnięto sukces zaczęli wypływac ci inni, "wielce zasłużeni bohaterowie" pokroju Kaczyńskich czy innych Tusków.
Trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie, by teraz jeszcze próbować srać w historię własnego kraju i kompromitować zasłużonych ludzi na podstawie czegoś co być może jest wyłącznie owocem fantazji jakiegoś UBeka ale ponieważ wygląda jak dokument, to musi być prawdziwe.
Mamy naprawdę popier..lony naród...
Po Kaczyńskim to drugi koleś którego słuchanie wkurwia mnie bardziej niż cokolwiek innego
Sukces jednego człowieka! Mamy w polsce demokracje TYLKO DZIĘKI 1 OSOBIE!
Już chuj jebany nie pamięta o innych z którymi działał.
Nie mówie o SB bo mam wyjebanena to czy był czy nie był w SB.
Wkurwia mnie to w jaki wpadł chuj samozachwyt i ,że wszystkie działania solidarności to TYLKO ON, ON i jeszcze raz ON!
Oczywiście jak przed sejmem związkowcy strajkują to ten chuj mówił aby ich pałować.... Oj krótką mamy pamięć chamie bez wykształcenia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Już chuj jebany nie pamięta o innych z którymi działał.
Nie mówie o SB bo mam wyjebanena to czy był czy nie był w SB.
Wkurwia mnie to w jaki wpadł chuj samozachwyt i ,że wszystkie działania solidarności to TYLKO ON, ON i jeszcze raz ON!
Oczywiście jak przed sejmem związkowcy strajkują to ten chuj mówił aby ich pałować.... Oj krótką mamy pamięć chamie bez wykształcenia.
Tak Cię boli brak wykształcenia u innych a sam mógłbyś sobie pod poduszkę książkę od Logiki włożyć bo to co masz w podpisie zupełnie nie trzyma się kupy i robi z Ciebie klauna.
A co Ty zrobiłeś w kierunku ulepszenia kraju w którym żyjesz, że rzucasz tymi gówniarskimi wyzwiskami?
Tak Cię boli brak wykształcenia u innych a sam mógłbyś sobie pod poduszkę książkę od Logiki włożyć bo to co masz w podpisie zupełnie nie trzyma się kupy i robi z Ciebie klauna.
ProfessorHix napisał/a:
@Velture
A co Ty zrobiłeś w kierunku ulepszenia kraju w którym żyjesz,
Nie sprzedaje ludzi w imie ochrony wlasnej dupy i/lub swojego prywatnego interesu. Na poczatek wystarczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów