Mocne kino akcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nadal lepsze niż krajowe produkcje z karolakami i innymi mutantami...
Kiedyś oglądałem reportaż o studiu filmowym w Ugandzie albo Liberii mają ten sam poziom. Czasem mam wrażenie, że Indie to taka mała afryka, nawet kształty się zgadzają
Śmiejecie się a to jest kino na poziomie hamburgerskich produkcji margeja i fagotcomics dla zachodnich gimbazjalistów i kryptopedałów. Czym ten wyrób filmopodobny różni się od jakiegoś fagot mana 10, analmana 5, bendersów 4 i innego rynsztoka dla mas?
Papka do zajmowania czasu dla prostych ludzi.
-Ernest Hemingway
Papka do zajmowania czasu dla prostych ludzi.
Akurat takie filmy kategorii B można sobie pooglądać dla beki i spędzając dobrze czas. Przymrużenie oka na kicz, który został specjalnie zastosowany w takich filmach lub w filmach typu Martwica Mózgu daje dużo zabawy.
Niestety Polacy wolą iść do kina na ambitne produkcje typu nowi Szybcy i Wściekli, komiksowi superbohaterzy, które są przeznaczone głównie dla dzieci. Filmy różnią się tym, że te udają poważne kino z jakimiś tam przesłaniami, ale są kiczem z dobrymi efektami specjalnymi, nudną dłużącą się akcją i udające poważne.
Niestety Polacy wolą iść do kina na ambitne produkcje typu nowi Szybcy i Wściekli, komiksowi superbohaterzy, które są przeznaczone głównie dla dzieci. Filmy różnią się tym, że te udają poważne kino z jakimiś tam przesłaniami, ale są kiczem z dobrymi efektami specjalnymi, nudną dłużącą się akcją i udające poważne.
@up a gdzie on się kurwa tak skrada??
-Ernest Hemingway
Nie przypominam sobie, abym widział film gdzie zło wygrywa. W kinie wygrywa zawsze dobro. Nawet w Inferno, odnajdują bombę z tym wirusem, a w książce odnajdują miejsce w tydzień po uwolnieniu wirusa czy co tam było. Propaganda, że dobro zawsze wygrywa?
Bollywood nie jest złe.
Kiedyś zrobiliśmy sobie próbny seans. Jak nie podpasuje... wyłączamy. 3 godz bez tłumaczenia.
Rewelacja, kupa śmiechu i ogólnie fajnie. Nie pamiętam tytułu coś o jakimś robocie.
A ten film kręcony w Warszawie... co na poręczy było ''Tusk to pedał"?
Kiedyś zrobiliśmy sobie próbny seans. Jak nie podpasuje... wyłączamy. 3 godz bez tłumaczenia.
Rewelacja, kupa śmiechu i ogólnie fajnie. Nie pamiętam tytułu coś o jakimś robocie.
A ten film kręcony w Warszawie... co na poręczy było ''Tusk to pedał"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów