📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Zygmundo napisał/a:
Dziwne, dla mnie wygląda to tak jakby mu przyjebał tym pistoletem, a ten wypalił trafiając go gdzieś w okolice prawego oka, z niego krwawi, a nie z lewej strony głowy, gdzie dostał w łep.
jak zerkniesz w 8mej sekundzie widać róg betonowy na wysokości jego skroni. Dostaje w lewą stronę swojego ryja co obraca go w prawo tam przypierdala skronią i upada.
Zygmundo napisał/a:
Dziwne, dla mnie wygląda to tak jakby mu przyjebał tym pistoletem, a ten wypalił trafiając go gdzieś w okolice prawego oka, z niego krwawi, a nie z lewej strony głowy, gdzie dostał w łep.
MichalPL napisał/a:
Nawet na 0.5 nie widać żadnego rozbłysku. Może walnął skronią o kant, który jest na dole ekranu.
Moim zdaniem po prostu dostał w łeb kaburą od pistoletu, możliwe że upadając jeszcze w coś przyjebał i tyle. Z drugiej strony czy krew mu się nie wylewa z ucha? Chociaż dziwne że w takiej ilości.. Jedno wiem na pewno, zajebał mu konkretnie że w takim szoku był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów