Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolnięcie lufą pistoletu w skroń i ostatni taniec agonalny. Tego jeszcze nie grali!
Coś mi się wydaje że to uderzenie to tylko preludium do finału.
Moim zdaniem iglica maczała w tym palec.
Dziwne, dla mnie wygląda to tak jakby mu przyjebał tym pistoletem, a ten wypalił trafiając go gdzieś w okolice prawego oka, z niego krwawi, a nie z lewej strony głowy, gdzie dostał w łep.
Nawet na 0.5 nie widać żadnego rozbłysku. Może walnął skronią o kant, który jest na dole ekranu.
1) dostal w lewa strone glowy, wiec powinien upadac na prawo - co sie faktycznie dzdieje;
2) prawdopodobnie upadajac w prawo uderza w cos i finalnie laduje na glebie, na lewym boku.
Taki scenariusz wyjasnia krwawienie z prawej skroni.
Wystrzalu nijakiego nie widze.
Moja interpretacja przebiegu zdarzenia:
1) dostal w lewa strone glowy, wiec powinien upadac na prawo - co sie faktycznie dzdieje;
2) prawdopodobnie upadajac w prawo uderza w cos i finalnie laduje na glebie, na lewym boku.
Taki scenariusz wyjasnia krwawienie z prawej skroni.
Wystrzalu nijakiego nie widze.
Twoja interpretacja jest najlepsza. Weź tylko poprawnie pisz po polsku.
Dziwne, dla mnie wygląda to tak jakby mu przyj***ł tym pistoletem, a ten wypalił trafiając go gdzieś w okolice prawego oka, z niego krwawi, a nie z lewej strony głowy, gdzie dostał w łep.
Wygląda na to, że przestrzelił mu głowę w okolicy kanału słuchowego. To nie film, że każde trafienie w czaszkę równa się z odcięciem wizualnych reakcji życiowych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów