Wierzę mocno, że kogoś trafił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Czy ktoś wie co to znaczy allah akbar. Co do filmiku to szkoda że bomba nie spadła na kamerzyste. Denerwujący typ.
Za wędzonego akbara zawsze piweczko. Do dna.
Przegoście. Allah akbar bo im domy bomby rozjebały...
Wszystkie uczucia, emocje, skróty myślowe itd wyrażają za pomocą allah akabr i najlepsze jest to, że wiedzą co to znaczy w danej sytuacji.
najbardziej podoba mi się fragment kiedy ciapaty krzyczy allah akbar
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
00:08 Zaciął się. Trzeba go z otwartej jebnąć. Albo baterie zmienić.
allah akbar - allah wszechmogący, jak napisane wyżej - zależy od sytuacji, jak srają albo kozę ruchają to też krzyczą to dla dodania powera
Tak wysokie stężenie "Allachów Akbarów" w jednym filmiku może powodować śmierć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów