Niech tak napierdalają w polsce niech to się wydarzy, niech zrobią porządek w tym żałosnym niewolniczym bezużytecznym raju.
Wstawaj, zesrałeś się.
Jak na bombę kasetowa to coś za słaby efekt. Bardziej bym stawiał zmasowany ostrzał z mozdzierzy.
Tyś chyba nie widział co się dzieje w miejscu gdzie pocisk z możdzierza wybuchnie.
nie, nie byłem w warszafie ale ty pod swoim kamieniem to słyszałeś o steadycamach lub chociaż o gimbalach?
Nie wiem jak się zachować ! Tak mnie z błotem zmieszałeś, że aż sobie w internecie na stronie media expert znalazłem te przedmioty. Naprawdę fantastyczne ze można taki cudowny film nagrać bez hulajnogi. Dzięki Halinka ! Zrobiłeś mi niedzielę.
Dzięki Halinka ! Zrobiłeś mi niedzielę.
Będę miły pierwszy raz od 3 dni; proszę. Musisz wiedzieć że filmowaniem to na chleb zarabiam.
Zostawcie w spokoju W210
Chuj z nim, zostawcie Lexusa, a zresztą, taki zwieśniaczony, też chuj z nim.
to chyba amunicja cwiczebna-albo nawet same ćwiczenia-zauważyliście że szadna szyba w oknach i autach i pękła.to gdzie te odłamki?
Ale drzwi w srebrnym aucie po prawej wyrwało
Trzeba wysłać tam całe PO ... w celach misji pokojowej , z ulotkami ta każdej ulicy.
Póki co, to obecny rząd uważa się za doradcę dla wszystkich i w każdy konflikt się miesza. Od ukrainy, przez Białoruś po Rosję. Niech więc pokażą w praktyce swoje umiejętności i pojadą tam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów