📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Smutne, że Rumunia kojarzy wam się tylko z cygańskim brudem
Dokładnie. Rumun nie równa się cygan !!!!
@StulejkaiBezrobocie
@zmutowangrzechotnik
Macie racje. Rumunia to nie tylko cyganie ale także bieda i brud
[
@zmutowangrzechotnik
Macie racje. Rumunia to nie tylko cyganie ale także bieda i brud
[
Że niby gdzie ma grzyba ta bomba atomowa? Czy ktoś tu czyta ze zrozumieniem, czy tylko potraficie się wymądrzać w zdartym temacie różnic Rumun-Rom-Cygan.
Kawał powinien brzmiec inaczej -
Czym się różni cyganka od bomby atomowej?
Cyganka zostawi po sobie większego grzyba.
Ale i tak pewnie byś nie zrozumiał
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQM2fUIUX3HdmpytJV30yLcHmL_HpbumvLG3c...
Kawał powinien brzmiec inaczej -
Czym się różni cyganka od bomby atomowej?
Cyganka zostawi po sobie większego grzyba.
Ale i tak pewnie byś nie zrozumiał
Cygański brud
Takie to trudne?...
Simona Halep Rumuńska tenisistka
Cygański brud
Takie to trudne?...
@up ta pierwsza to autochtonka, a w Rumunii tyle cyganów, że każdemu "rumunka" kojarzy się z tą drugą.
@Milten trzeba było wrzucić jej zdjęcie przed operacją zmniejszenia piersi
Kurwa w Rumunii cyganie stanowią 2,5 %. Rzeczywiście w chuj ich dużo. Węgrów jest tam nawet więcej. Podobna ilość cyganów jest na Słowacji np. a tej jakoś nikt z cyganami nie utożsamia. Kilka razy byłem w Rumunii i Rumuni to zajebiści ludzie, poza tym tamtejsze dziewczyny są bardzo ładne. Ich podejście do cyganów jest podobne jak i nasze bo cyganie wszędzie zajmują się tym samym. Z resztą temat był już wałkowany na sadisticu ze 100 razy ale niektórzy są na tyle ograniczeni że nigdy nie zaczną odróżniać.
@Mr.Benny, sam masz grzyba pedale.
Nie zabieraj się za zakładanie tematów na sadolu z tym żenującym poziomem wiedzy ogólnej.
Wkurwia mnie to, jak obraża się porządnych ludzi i nikt nic z tym nie robi, a za obrażanie kozojebców/szmatogłowych na tym portalu, dostaje się warny i bany.
Nie zabieraj się za zakładanie tematów na sadolu z tym żenującym poziomem wiedzy ogólnej.
Wkurwia mnie to, jak obraża się porządnych ludzi i nikt nic z tym nie robi, a za obrażanie kozojebców/szmatogłowych na tym portalu, dostaje się warny i bany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów