📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pojęcie "rozjebać imprezę" za moich czasów miało inne znaczenie...
tańczyli przed kamerą na statywie?
nic mi tu nie pasuje w pierwszej scenie, może ktoś ma koncept?
zostawił sprzęt na statywie?
tańczyli przed kamerą na statywie?
nic mi tu nie pasuje w pierwszej scenie, może ktoś ma koncept?
Zwykła bomba a się miotają jak pojebani. Nawet umierać nie potrafią z godnością.
@HAL9000/2 Gościa sparaliżowało ze strachu albo rzeczywiście statyw
Pewnie jakaś dziwka pokazała kostkę, co się dzieje w tym kraju niedługo będą pokazywać kolana
Pewnie jakaś dziwka pokazała kostkę, co się dzieje w tym kraju niedługo będą pokazywać kolana
Bardzo często używa się statywów gdy jedna osoba kręci wesele na 2 kamery. Jedna stoi sobie na statywie łapiąc plan ogólny z drugą się gania i strzela z ręki "detale".
Ale orkiestra jak na Titanicu - grała do końca
Kurwa. Ciapaci powinni zostać wydaleni z tej planety. Dodatkowo można by dorzucić żydów.
Bomba jebła, a oni przez chwile taki spokój, jakby to była codzienność xD Jakby czekali na pierwszego, który zacznie panikować
Gość na wóżku już w momencie wybuchu spierdolił... zapomniał tylko wózka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów