zajebiste filmiki , i goscie ktorym lamanie kosci nie przeszkadza (akcja do okolo 1 minuty chociaz warto zobaczyc poczatek)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Polecam również obejrzenie filmu Alexa Liiva i jego skoku ze schodów, podobno leżał po tym w śpiączce przez 2 miesiące, przynajmniej tak słyszałem
a no i czekam na teksty w stylu że tylko pizdy jeżdżą na bmxie albo tekst "co to za rower z trzema pedałami", Ci riderzy mają większe jaja niż większość sadoli więc nie leczcie tu kompleksów. I oczywiście mają zajawke i lepsze rzeczy do roboty niż walenie gruchy do babek z kutasem (choć nie twierdze że to źle)
a no i czekam na teksty w stylu że tylko pizdy jeżdżą na bmxie albo tekst "co to za rower z trzema pedałami", Ci riderzy mają większe jaja niż większość sadoli więc nie leczcie tu kompleksów. I oczywiście mają zajawke i lepsze rzeczy do roboty niż walenie gruchy do babek z kutasem (choć nie twierdze że to źle)
boszlu napisał/a:
Polecam również obejrzenie filmu Alexa Liiva i jego skoku ze schodów, podobno leżał po tym w śpiączce przez 2 miesiące, przynajmniej tak słyszałem
dobrze powiedziane , ale trzeba samemu jezdzic zeby zrozumiec jaki to bol i jaka adrenalina, wiekszosc sadolow nigdy niedosiadla bmxa
(a tu ladny grind zebami)
Też daję piwo, zawsze mnie wkurwia takie pierdolenie, że bmxy, deskorolki etc. to pedały, a prawda taka, że po takich glebach jakie dzieją się przed zlądowaniem tricku większość poleciałaby na prześwietlenie.
Ci ludzie próbują do skutku, bo taka pasja, i chuj.
Ci ludzie próbują do skutku, bo taka pasja, i chuj.
dosiadałem bmxa i dalej twierdzę że dobry MTB przebija wsyzstko.. dobrym Mtb'kiem zrobisz wszystkie triki w każdym terenie a pojedź sobie xem do lasu oo Whistler piękny przykład.
A na starość reumantyzm, poblokowane stawy, krzywe plecy.
Play stupid games, win stupid prizes.
ticorr napisał/a:
A na starość reumantyzm, poblokowane stawy, krzywe plecy.
czemu na starosc , mi juz po czterech latach zaczynaja wysiadac stawy
ale jazda jest tego warta
pedaly w rurkach, dziekuje za uwage, dobranoc
Zajawka fajna, ale jakby mi któryś tak się w samochód wpakował to bym... No w sumie nie wiem, nie chciałoby mi się go gonić
@acidpussy - tak, warta - a potem będziesz mieć do siebie żal że przez swoje zabawy nie jesteś nawet w stanie nosić własnego dziecka na rękach (a wiem o czym piszę).
Wiem że dla niektórych to niepojęte, ale dzieciństwo nie trwa wiecznie, potem też jest życie i zgoła inne wartości. Fajnie byłoby to doświadczyć w dobrym zdrowiu
@acidpussy - tak, warta - a potem będziesz mieć do siebie żal że przez swoje zabawy nie jesteś nawet w stanie nosić własnego dziecka na rękach (a wiem o czym piszę).
Wiem że dla niektórych to niepojęte, ale dzieciństwo nie trwa wiecznie, potem też jest życie i zgoła inne wartości. Fajnie byłoby to doświadczyć w dobrym zdrowiu
Wszystko spoko, tylko co im przeszkadza założenie kasku? Ja pierdole, sport w sumie ekstremalny, a tu co? Bo lansik za mały jak sie ma kask? Niech od razu oddadza organy komuś kto bardziej szanuje życie.
Co to za piosenka z filmiku boszla?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów