Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BONUS RPK
c#uDy • 2013-10-05, 9:25
Bonus RPK je z dziewczyną śniadanie w restauracji.Po spożyciu posiłku podchodzi kelner z rachunkiem i mówi:
-Macie tydzień na spłatę siana pozdrówka nara.

Nie lękajcie się
Zgłoś
IjonTichy 2013-10-05, 10:45 11
hahaha, nie wiem co to ten Bonus...

In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/
Make us stronger in our danger/

Wishbone Ash dziffko!
Zgłoś
asdf~ 2013-10-05, 11:00 11
IjonTichy napisał/a:

hahaha, nie wiem co to ten Bonus...

Czy to było takie trudne?

Tu miał być jakiś kreatywny podpis... ale go nie ma.
Zgłoś
Vaa 2013-10-05, 13:09 3
Kto normalny je siano w restauracji? i to na śniadanie?

No chyba, że to jest jego dziewczyna:
Zgłoś
evilbg 2013-10-05, 13:50 77
Zgłoś
0nline 2013-10-05, 14:51 4
No ok, dzięki "GOGLU" wiemy kto to jest. To teraz niech nas ktoś wtajemniczy o co chodzi w kawale..

To beer or not to beer.
Zgłoś
C................c 2013-10-06, 1:17 3
up@
nudzi mi się Ci to wytłumaczę...
a więc bonus rpk (wiem że chujowe pseudo) w jednym ze swoich kawałków pt. "Weekend z życia dilera" (wiem że chujowy tytuł) nawija co następuje :
"... Masz tydzień na spłatę siana, pozdrówka nara..."
no i dzięki temu maja bekę z typa.
dziękuje i pozdrawiam.

do autora tematu-
ten joke ma długą brodę, jeszcze napisałeś go tak chujowo że elo.
Zgłoś
wydrunio 2013-10-06, 19:18 2
Ciśniecie bekę z Bonusa, a tak naprawdę to kolo zaliczył mega progres. Sprawdźcie jego najnowsze tracki, to już nie głupie pierdolenie o trudach życia na ulicy Polecam kawałek "życie na patencie".
Zgłoś
Daddywog 2013-10-07, 7:27 5
Progres w przypadku większości wokalistów i innych zjebów to najczęściej fakt, że z czasem łapią nad siebie producenta, który dusi ich wymioty werbalne w zarodku.
Zgłoś
wolfisko 2013-10-07, 7:40 2
"(wiem że ch*jowe pseudo), (wiem że ch*jowy tytuł) " a więc wstydzisz się, że słuchasz polskiego hh ?

Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering
Zgłoś
ragzezonator 2013-10-07, 7:48 12
Zgłoś
Mom and Death 2013-10-07, 8:03 27
Cytat:

Polecam kawałek "życie na patencie".

Nie, dziekuje.

Zgłoś
19kaczor90 2013-10-07, 8:34
A z tyłu Bonus BGC spada z krzesełka i mówi: "kurwaaaa ghyyyyyyy"
Zgłoś
bartek107 2013-10-07, 8:58 1
masz tydzień na spłatę siana pozdrów kanara - tak piszą w MPK
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-10-07, 9:02 11
Dawniej nie było tak masowych środków przekazu i takie gówno nie powstawało. Był socjalizm ale muzyka jaka powstała w tamtym okresie jest ponadczasowa i coraz rzadziej spotykana. Takie zespoły jak Lady Pank, Perfect, KSU, TSA, Chłopcy z Placu Broni,Obywatel GC i Republika, Czerwone Gitary, 2 plus 1 i wiele innych oby nigdy nie zostały wyparte przez współczesne gówno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów