📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No a ja w srode tam lece... Coz, jak wroce, to napisze wlasne sprawozdanie
Haha o jeju, dali sie wychujać i jeszcze mają czelność by narzekać, trzeba było się uczyć, a załamki by nie było, gościu ładnie ma pojebane w głowie
Pewnie w domu ma 5 gwiazdowe pokoiki Hehehe Dobre, autorze jeśli to Ty dałeś się tak wychujać wraz z cała rodziną to masz ode mnie pwio, na pociechę ! Hahah dziekuję za poprawę mego humoru 3m się oby więcej takich wtop !
Pewnie w domu ma 5 gwiazdowe pokoiki Hehehe Dobre, autorze jeśli to Ty dałeś się tak wychujać wraz z cała rodziną to masz ode mnie pwio, na pociechę ! Hahah dziekuję za poprawę mego humoru 3m się oby więcej takich wtop !
Nie chcę nic mówić ale to jest jeszcze dobry hotelik. Zobaczcie niektóre rodzime kurorty nadmorskie - jest podobnie, nikt nie narzeka. A na filmikach syfu nie ma.
Trochę w krajach arabskich przesiedziałem i wiem, że to co on dostał to standard. Zapłacił kilka stówek za nocleg z żarciem a oczekiwał cudów i sexownych pokojowek. Tak jak ktoś wspomniał typowo po polsku: flaszka najebać się, ponarzekać i spierdolić do domu.
SzczypMojeSuty, fajny nick.
Kryptonius napisał/a:
Flacha koło łóżka, picie ze szwagrem. Polak na wakacjach. Pojechać, ponarzekać, najebać się i wrócić. W sam raz na te 4 gwiazdki.
a najwiekszy ból koles ma w drugim filmiku ze do owej flaszki szklanki nie ma;D
no i jak ktos wyzej napisal, krzeselko drewniane zardzewiale
jak to Polak za 1300 zł zapewne złota i wódki w pokoju oczekiwał.
Sam pracuje w hotelu 5* na wyższym stanowisku i takie coś na pewno nie pozwoliło by osiągnąć 4*. Może i chłopak znalazł jakąś tam oferte czy last miunte... Mniejsza o to. Takie filmiki przynajmniej ostrzegą innych przed wybraniem tego kurortu. Najciekawsze jest to, że każdy się wypowiada ile to on zapłacił. Każdy śmieje się z flaszki. Prawda taka, że połowy z Was nawet na dany wyjazd nie stać, a jak już by Wam ktoś sponsorował to byście kurwa choćby Leśne Dzbany przewozili, żeby za nic nie płacić. Pomijając przeciętny wiek komentatorów 14-15 lat....
Internetowa napinka trendem 2011.
Internetowa napinka trendem 2011.
Jak już ktoś napisał, Tunezja leży w Afryce, a tam standardy przyznawania gwiazdek są zupełnie inne.
Pytam się, czemu ta ciota tak płacze? Pokój może i średni, ale nie jadę na wczasy żeby w nim siedziec 24h na dobę! Miałem bardzo podobne lokum w Tunezji i służyło mi tylko do spania i mycia, a nie do bawienia się kontaktami... Poza tym, tyle co zapłaciłem to pokój i tak był wporzo.
W pewnym momencie ciota płacze, że nie ma kołderki... Kurwa jebany malkontent, pojedzie do Chorwacji, Grecji czy Bułgarii i również dostanie prześcieradło i ew. koc. Tam nie znają kołder, a dlaczego? to se kurwa w google znajdźcie
Pytam się, czemu ta ciota tak płacze? Pokój może i średni, ale nie jadę na wczasy żeby w nim siedziec 24h na dobę! Miałem bardzo podobne lokum w Tunezji i służyło mi tylko do spania i mycia, a nie do bawienia się kontaktami... Poza tym, tyle co zapłaciłem to pokój i tak był wporzo.
W pewnym momencie ciota płacze, że nie ma kołderki... Kurwa jebany malkontent, pojedzie do Chorwacji, Grecji czy Bułgarii i również dostanie prześcieradło i ew. koc. Tam nie znają kołder, a dlaczego? to se kurwa w google znajdźcie
krzesło drewniane zardzewiałe
kubojah napisał/a:
jak to Polak za 1300 zł zapewne złota i wódki w pokoju oczekiwał.
Polak te se wódke sam przywiezie ...
Ja jestem ciekaw jakie "luksusy" ma ten pajac u siebie w domu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów