Peszek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Peszek
Wrzuciłbyś zdjęcia uszkodzeń samochodu/zwierzątka bo tak to słaba ta wrzutka.
Nie ma to jak zgasić swiatła całkiem na autobahnie i pójść się przejść po drodze. ... Trzeba było wziąć GoPro.
To nie zrobili tam przejścia dla borsuków za 6 milionów złotych?
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
dopóki borsuki to nie rodzina ślimaków to niestety nie ma szans na kładkę i dofinansowanie z UE
oczami30latki,
No tak, przecież każdy wie, że borsuki to lądowe bezkręgowe ryby nieloty.
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
No tak, przecież każdy wie, że borsuki to lądowe bezkręgowe ryby nieloty.
ble ble
Ten borsuk miał żonę, dzieci i plany na przyszłość, a teraz nie żyje. Morderca!
Oczywiście piwko poszło.
Oczywiście piwko poszło.
Kiedyś jechałem z Pragi (czechy) po sylwestrze jade jade autostradą trzecią godzinę, i juk mi tu wielki pies nie wyskoczył!! to go ominąłem, i zjechałem na pobocze, wysiadam patrze co to było... a tu nic nie było, spałem
- Co to było? Walnęliśmy w jakiegoś psa?
ten bóbr mnie rozje..ł - bóbr zwierze w 90 % prowadzące tryb życia wodny - na autostradzie, mój kraj taki piękny, wykształcony
@lewoskrzydłowy
Chyba w jakiegoś jeżozwierza
Chyba w jakiegoś jeżozwierza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów