Geniusz kurwa...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
co tu sie odjebało, ktos powie?
Bóg widzi wszystko. Widzi, jak śpisz, jak się masturbujesz, podgląda cię pod prysznicem, patrzy, jak wycierasz dupę w kiblu.
Jest internet, założę się, że jest też filmik pokazujący gdzie zrobić to jebane nacięcie, żeby móc bezpiecznie wyjebać drzewo w pożądanym kierunku
Nagrywający chyba epilepsje ma.
Dobrze zrobił. Chciał na dachu przewieźć
Nie musiał ładować, teraz tylko przywiąże i może jechać
Nie musiał ładować, teraz tylko przywiąże i może jechać
Może chciał przepchnąć żeby mu się na garaż nie zjebało bo już wcześniej było podłamane.
Chciał żeby spadło w 2 stronę.
Chciał żeby spadło w 2 stronę.
@up
Chciał uratować garaż ale nie pomyślał chory chuj, że 0.5m drzewa u podstawy jest lzejsze niz <5m drzewa do wierzcholka. Mam nadzieje ze skurwiel nie ma dzieci.
Chciał uratować garaż ale nie pomyślał chory chuj, że 0.5m drzewa u podstawy jest lzejsze niz <5m drzewa do wierzcholka. Mam nadzieje ze skurwiel nie ma dzieci.
Jaka jest teraz znieczulica ludzi. Cieszyć się z czyjejś głupoty i nagrywać filmik, zamiast podejść do głupszego i zasugerować inne rozwiązanie.
Chwila chwila - przecież się udało, drzewo ścięte, załadowane na samochód. O co wam chodzi?!
Osoby cierpiące na padaczkę powinny mieć zakaz nagrywania jakichkolwiek filmów.
specjanie przeciez pod ubezpieczenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów