Do ocen zostawiam wam...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Obrazajci se ily chcyci tumany ;} . A ktoz was stworzyl a ojczyzne obranil ?
ale poziom niski.
e tam pierdolisz
dobry jest
testoviron w najlepszej formie!
Nie zliczę ile razy się śmiałem i płakałem na przemian przy tym filmiku
Nie zliczę ile razy się śmiałem i płakałem na przemian przy tym filmiku
schizofrenik, mówi, że nie wierzy już w Boga, ale chce aby ten go zabił... Buahahahaahahahahahaahahaha, kurwa, że tacy debile się nie mogą wczęsniej wyeliminować
Verdourth11 napisał/a:
O kurwa ludzie ale z was nowicjusze, to legendarny Testoviron król polskich chanów. Mnie osobiście bawią jego filmiki, ale zakompleksiałych polaczków piecze dupa jak się po nich jeździ.
Widzę, że Testo dalej działa . Do filmików, trzeba podchodzić z dużym dystansem do siebie samego. Bardzo często mówi prawdę (np. o uśmiechaniu się do obcych ludzi). Jednak nie zmienia to faktu, że obraża Polskę i Polaków. 'Polaczkiem' można nazwać owego Testo, który miał tutaj przodków i nawołuje do oddania kamienic żydom...
Firmowa gadka pejsatego mięśniaka:
Teso jak Dante. Zwiedził już wszystkie kręgi, tyle że psychiatryczne.
rollins napisał/a:
nie ma tu czego oceniać.to trzeba leczyć
To jest schizofrenia ewidentna. Mój kuzyn to ma ale on się leczy.
They see me trollin , they hatin ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów