18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Shatter 2012-06-12, 17:01 1
Skończcie bóldupować i oddajcie kamienice polaczki, zanim Wielka Moc Izraela zaleje wasze chujowe miasta.

"Sadistic polski 4chan tylko w lepszym stylu i złożony z mądrzejszych ludzi"
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Zgłoś
o................9 2012-06-12, 17:04
czy może ktoś to wywalic ?
Zgłoś
J................b 2012-06-12, 17:05 1
Leothyr napisał/a:

Coś kurwa pięknego, testoviron moim Bogiem.
Nie zliczę ile razy się śmiałem i płakałem na przemian przy tym filmiku
Obrazek Obrazek Obrazek

Bo jesteś jebanym psycholem...
Zgłoś
h................e 2012-06-12, 17:10
Widzę,że wielu "sadystów" nie słyszało jeszcze nigdy Łukaszka:D no cóż...to jak być żydem i nie mieć barnicwy ;]
facebook.com/pages/%C5%81ukasz-Testoviron-Stanis%C5%82awowski/161518360568125 a tak wygląda głos z filmiku ;]
Zgłoś
Manian 2012-06-12, 17:11
Emer88 napisał/a:

Kolejny filmik ziomka co księdza po kolędzie przyjmował .......

Ty tak na serio ? Nie wiesz kim jest kurwa Testovitor a siedzisz na tym forum ? a niech Cię mała kuśka "pierdolonej kurwy" boga dosięgnie !

Illuminati want my mind, soul, and my body...
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
Zgłoś
Krzysiake 2012-06-12, 17:24
Przykład prawdziwego opętania przez szatana.
Zgłoś
Fedek 2012-06-12, 17:24
A co ma Bóg do tego? On mu nic nie zrobi, dopiero później odpowiednio oceni Poza tym kiepsko troluje i chyba ma jakieś problemy ze sobą bo on już nie troluje tylko naprawdę zaczyna sam przeżywać to co pierdoli :/ Cóż wielu z nas na drodze do mistrzowskiego trola poległo w gównie, które z siebie wyrzuca
Zgłoś
kamil66 2012-06-12, 17:31
Jego bogiem jest logopeda
Zgłoś
Piotrulu 2012-06-12, 17:40
panie premierze, nie wypada.
Zgłoś
Z................y 2012-06-12, 17:42
Verdourth11 napisał/a:

O kurwa ludzie ale z was nowicjusze, to legendarny Testoviron król polskich chanów. Mnie osobiście bawią jego filmiki, ale zakompleksiałych polaczków piecze dupa jak się po nich jeździ.

Wiesz co cebulaku, tak się składa że to on ma problemy, żona od tego buca odeszła i w ten sposób odreagowuje Jego żałosne zawodzenie "Agniecha tak bardzo cię pragnę" przeszło już do kanonu gatunku
Zgłoś
b................z 2012-06-12, 17:46
skoro twierdzi że Boga nie ma to po co obraża kogoś kogo nie ma ?
Zgłoś
hosemorales 2012-06-12, 17:55 5
Zgłoś
Mom and Death 2012-06-12, 18:02 2
Niedawno zapodawałem w którymś temacie ale dam jeszcze raz:

Zgłoś
K................i 2012-06-12, 18:20
0:35 - "jeśli z gir zabij mnie kurwo??" Coś mam ze słuchem.
Zgłoś
thomaz2008 2012-06-12, 18:26
Takiego to nic tylko kurwa zaprowadzić do weterynarza i uśpić...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów