Trupy dwa-Orlando , USA
Trupy dwa-Orlando , USA
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
morderca nie policjant
pierdolisz.. miał czekać aż zacznie do niego celować czy jak już debil pociągnie za cyngiel ?
Na nastepne lato lecę do USA do Los Angeles, Kolorado, Wielki Kanion i przelot nad nim chelikopterem, wycieczka ma w ofercie zwiedzenia wiele innych miejsc jak np. Beverly Hills, Hollywood
U nich w momencie wypowiadania "He has a gun!" już słychać przeładowanie broni
morderca nie policjant
Taa, pooglądaj sobie trochę sadola i nagrania z czarnuchowa to szybciutko zmienisz zdanie. To jest Ameryka tam jak wyciągasz broń na policjanta to chwilę później trafiasz do wora, proste i słuszne.
morderca nie policjant
To bohater ja bym mu premie jeszcze dał i pochwale od burmistrza
Na nastepne lato lecę do USA do Los Angeles, Kolorado, Wielki Kanion i przelot nad nim chelikopterem, wycieczka ma w ofercie zwiedzenia wiele innych miejsc jak np. Beverly Hills, Hollywood
Co to jest chelikopter?
Do Brazylii byś pojechał, trochę po dilować w koszulce z logiem lokalnego gangu, najlepiej tego najmniejszego w okolicy.
pierdolisz.. miał czekać aż zacznie do niego celować czy jak już debil pociągnie za cyngiel ?
co ty i reszta debily gadacie ?
typ czysto robil co robic powienien - nie jeden kucharz w kuchni kurwa trzyma gorzej noz niz on bron - po za tym zaczal tlumaczyc a ten w niego zaczal napierdalac
!
morderstwo i huj kropka.
policjant nie mial zadnych argumentow po za tym ze typ mial (moze legalnie i sie bronil ? a podszedl wytlumaczyc o chuj chodzi ? ) bron
jebac takich policiantow - chociaz ja bym sie polozyl na tpa mniejsciu - co jednak filmik pokazuje tylko sytuacje a nie kurwa caly wglad w sytiacje !
jebane kurwa policyjne scierwa i tyle -po za tym nie musial wiecej niz 1 kulke ladowac bo po 1 padal - chociaz to ulamki sekund
A tak w ogóle, to cała sytuacja była przez to, że nie ma tam jeszcze aż tak powszechnego dostępu do miotaczy ognia i moździerzy
morderca nie policjant
Widać jak byk, że koleś paraduje z klamką w łąpie w czasie gdy przybiegli policjancji. Zdrowy rozsądek nakazuje schować broń, albo jeśli jest zamieszany w postrzelenie tamtego, grzeczniutko leżeć na mordzie blisko betonu. A tu jakiś ciul biega w kółko. Jednego debila mniej.
co ty i reszta debily gadacie ?
typ czysto robil co robic powienien - nie jeden kucharz w kuchni kurwa trzyma gorzej noz niz on bron - po za tym zaczal tlumaczyc a ten w niego zaczal napierdalac
!
morderstwo i huj kropka.
policjant nie mial zadnych argumentow po za tym ze typ mial (moze legalnie i sie bronil ? a podszedl wytlumaczyc o chuj chodzi ? ) bron
jebac takich policiantow - chociaz ja bym sie polozyl na tpa mniejsciu - co jednak filmik pokazuje tylko sytuacje a nie kurwa caly wglad w sytiacje !
jebane kurwa policyjne scierwa i tyle -po za tym nie musial wiecej niz 1 kulke ladowac bo po 1 padal - chociaz to ulamki sekund
Typ paraduje z klamką przy policji, kurwa no, w ameryce. Chuj że zaczął się tłumaczyć, debil to debil i zginie jak debil...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów