📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet do końca nie obejrzałeś a już na Sadola wrzucasz. Pewnie już od 18 czekasz żeby wrzucić filmik brawo. Ciekawe gdyby na FB nie napisali czy byś wrzucił.
Romperek napisał/a:
Nawet do końca nie obejrzałeś a już na Sadola wrzucasz. Pewnie już od 18 czekasz żeby wrzucić filmik brawo. Ciekawe gdyby na FB nie napisali czy byś wrzucił.
Zazdrościsz że to ja wrzuciłem a nie ty? Wróciłem po pracy zobaczyłem ze wrzucili, spodobało mi sie to dodałem tutaj , tym bardziej że wiedziałem że sadole lubią fagot to czemu sie nie podzielić z nimi.
I tak w ogóle to ty się ode mnie to się odpierdol chamie.
Roxon napisał/a:
Po chuj te gwiazdki?
Bo szczerze mowiąc nie czytałem regulaminu i wyjebane mam w to czy z gwiazdkami czy bez rozumni zrozumieją.
Bracia to byli fajni jak jeszcze nikt się nimi nie jarał, jak oglądało się Kaliber 200 Volt
markkers napisał/a:
Bracia to byli fajni jak jeszcze nikt się nimi nie jarał, jak oglądało się Kaliber 200 Volt
Nie zgodzę się. To tak samo jak z paktofoniką, póki wszyscy sie nimi nie jarali byli spoko teraz to komercja. Bracia caly czas trzymają poziom a to że ich wszyscy lubią to nic dziwnego tworzą coś zajebistego.
o kociaku i kłodzie - jakież to kurwa prawdziwe
Nie powinno być żadnego piwa za te pierdolone gwiazdki, co następne, słitaśne filmiki o różowych konikach wpierdalających kolorową trawe na tle tęczy?
vilcz3k napisał/a:
Nie powinno być żadnego piwa za te pierdolone gwiazdki, co następne, słitaśne filmiki o różowych konikach wpierdalających kolorową trawe na tle tęczy?
Ehhh . I tu macie przykład jak nie zdobywać piw za dobry komentarz .
ale ten internet jest kur*a głupi..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów