Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dumni potomkowie bandery których 12 milionów spierdoliło z upadliny jak kacapy im do grajdoła wjechały.
Ciebie powinni juz tam wysłać tylko ty onuce nosisz nawet jak śpisz.
Ciebie powinni juz tam wysłać tylko ty onuce nosisz nawet jak śpisz.
Onuce to noszą takie kacapki z upadliny jak ty, broniący swych wiecznie zapijaczonych i wszczynających burdy braci z krainy eternitowych dachów, pojawiacie się zawsze by skamlać w obronie tych banderowskich parchów wiecznie z tym samym zjebanym tekstem w zapijaczonym pysku "ONUCE" !!!!! wszedzie onuce.
Żryjcie się między sobą polaczki (nie mylić z Polakami) z ukrami.
W końcu znów przyjdzie Wania i ze wszystkim zrobi porządek.
Takiego zlotu antypolskich miłośników banderowskich kutasów w ryju, to jeszcze nie było na sadolu. Jakbym wiedział w których piwnicach kurwy pomieszkujecie, bo bym wyjebał z kopa okienko od ulicy i wam naszczał z góry na te durne łby.
kacap banderowskim parchom pysk na upadlinie obija to choć na sadolu sobie poszczekają
Z czego zrobiony jest ten upadly, że upadliniec tak łatwo go przewrócił?
Z zaskoczenia i celnego trafienia.
W grach komputerowych jest inaczej, w prawdziwym życiu – inaczej.
dumni potomkowie bandery których 12 milionów spierdoliło z upadliny jak kacapy im do grajdoła wjechały.
i bardzo dobrze, ja za ten polski kurwidołek też nie zamierzam umierać xD ale ty, polaku zakolaku śmierdzielu, jeśli chcesz to droga wolna
kurwa jaki wstyd
Takiego zlotu antypolskich miłośników banderowskich kutasów w ryju, to jeszcze nie było na sadolu. Jakbym wiedział w których piwnicach kurwy pomieszkujecie, bo bym wyjebał z kopa okienko od ulicy i wam naszczał z góry na te durne łby.
Pomijam miłośników kutasów, ale chuja byś zrobił, internetowy napinaczu z koziem dupy
Pomijam miłośników kutasów, ale chuja byś zrobił, internetowy napinaczu z koziem dupy
Byś się kurwa zdziwił, naszczałbym aż miło.
i bardzo dobrze, ja za ten polski kurwidołek też nie zamierzam umierać xD ale ty, polaku zakolaku śmierdzielu, jeśli chcesz to droga wolna
Jakoś mnie nie dziwi twoja wypowiedź. Może dlatego że pomimo iż w pisowni używasz języka polskiego to tak na prawdę jesteś jakąś kurwą bezideową ,wynarodowionym skurwysynem, z matki kurwy i ojca cygana. Jebał was pies antypolaki.
Jeden był gotowy , dwa czyste strzały, nikt po nim nie skakał, nie kopał po głowie.
Mógł gorzej trafić
Byś się kurwa zdziwił, naszczałbym aż miło.
Banderowiec do tego lubi urynę. Alkohol i zepsuł resztki tego lewackiego łba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów