Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
p0laki jednostrzałaki, dumni potomkowie husarii
dumni potomkowie bandery których 12 milionów spierdoliło z upadliny jak kacapy im do grajdoła wjechały.
Jebane banderowsko-lewackie świnie! Pobił biednego gościa i mogł go zabić. Ostatnio widziałem ukrów u mnie na osiedlu jak zamieniali odpady w koszach na smietniku i napewno byli po narkotykach!!! Plastik z papierem zamienili! To jest kolejny etap wojny ekologicznej!
Tak tak, bo na pewno wina leży TYLKO po stronie Ukraińców, bo przecież "Polak jest zawsze nie winny!". Film pokazany jak zawsze tylko z jeden strony, żeby pokazać daną osobę w złym świetle. I nie, nie bronie tutaj nikogo, ale nie sądzę żeby dostał taki oklep za nic
Tak tak, bo na pewno wina leży TYLKO po stronie Ukraińców, bo przecież "Polak jest zawsze nie winny!". Film pokazany jak zawsze tylko z jeden strony, żeby pokazać daną osobę w złym świetle. I nie, nie bronie tutaj nikogo, ale nie sądzę żeby dostał taki oklep za nic
Polacy wcale nie spierdalali z Polski w 39.
Oczywiscie że po stronie ukraińca. Nie wiesz że jak polska wchodziła do unii to nazista Zalensky podsuną Polsce papier. Historia jest zakłamana! Lewa two banderowskie HIT bombardowali nie znając prawdy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów