Są jeszcze wolne miejsca na trzecim turnusie kolonijnym w Jastrzębiej Górze i czwartym turnusie w Łebie. Musi tylko mama zadzwonić i zarezerwować, bo sporo chętnych. Można płacić bonem wakacyjnym.
napisał typ, który wstawił zdjęcie znaczków i emotikonów...
napisał typ, który wstawił zdjęcie znaczków i emotikonów...
chuj z tego co wrzucil, moze nie ma zamiaru nic wrzucac? natomiast jak ty masz zamiar wrzucac gowno, tylko i wylacznie po to zeby cos wrzucic, to zycze ci powodzenia z tutejsza publicznoscia
Są jeszcze wolne miejsca na trzecim turnusie kolonijnym w Jastrzębiej Górze i czwartym turnusie w Łebie. Musi tylko mama zadzwonić i zarezerwować, bo sporo chętnych. Można płacić bonem wakacyjnym.
Można było płacić tylko do 31 marca 2023 r.
Jeszcze miesiąc i te kurwy pójdą do podstawówki. Pszyre odrabiać a nie gówno wrzucasz.
A ty kup słownik i okulary, po czym poproś sześcioletniego synka sąsiadów, żeby cię przepytał. Ja pierdolę, nie ma to jak próba dosrania komuś i jednoczesna kompromitacja samego siebie.
Jastrzębią polecam - zwłaszcza 'rekreacja' z Almaturem - jak przeżyjecie bez dużego uszczerbku (na ciele i umyśle - z tym różnie) to jesteście zahartowani na cały rok szkolny
chuj z tego co wrzucil, moze nie ma zamiaru nic wrzucac? natomiast jak ty masz zamiar wrzucac gowno, tylko i wylacznie po to zeby cos wrzucic, to zycze ci powodzenia z tutejsza publicznoscia
sądząc po reakcjach, jesteś w delikatnym błędzie, z resztą chuj wbijam w twoje płacze! masz prawo skomentować, a ja mam prawo mieć ten komentarz w dupie!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów