18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Brad Pitt
F................6 • 2013-05-16, 21:25
Brad Pitt jest zdruzgotany po tym, jak Angelina podała do wiadomości, że zamierza usunąć sobie również jajniki. - "Myślę, że ona chce mi po prostu spierdolić kawałek po kawałku."
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
eligurf 2013-05-17, 11:05
@up @@up
A jednak się znaleźli - "s tego nie wolno rzartować, ona to zrobiła dla strowia"

Do tego nie czują ironii. Tak jak nienawidzę PISu, tak trudno mi się nie zgodzić z Piechą, że ten cały cyrk to kolejny show. Gdyby operacja miała uzasadnienie medyczne to jajniki też by poszły do kosza. Chciała se poprawić (bo już latka lecą) i dorobiła teorię + lans na bohaterkę.

Jakby zbadać każdego człowieka, to każdy nosi geny z których może rozwinąć się kilkanaście a może i więcej typów nowotworów. Gdyby każdy wycinał to co mu może grozić rakiem to wyglądalibyśmy jak dzieci Frankensteina.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
defcon1 2013-05-17, 11:35
bloodwar napisał/a:

Brad Pitt to Syzyf 21 wieku, musi cierpieć za nieswoje grzechy w illiadycznej wyprawie w poszukiwaniu Idealnych Cycuchów:
1. Najpierw związał się z 16sto letnią Julliette Lewis (która ma biust 12sto letniego chłopca
2. Potem nietrafiony strzał w Gwyneth Paltrow (wtedy jeszcze mało znaną i przed operacją biustu - miała małe, obwisłe piersi które dopiero po 2000 roku skorygowała)
3. Związał się więc z bardzo urodziwą (2 najseksowniejsza kobieta na Ziemi w tamtych czasach), uwielbianą przez wszystkich za "Przyjaciół" Jennifer Aniston, której jedyną wadą były małe, obwisłe piersi (o której nie wiedział, bo aktorka ta nie wystąpiła nigdy topless w żadnej scenie w żadnym filmie)
4. ...postanowił więc, mimo krytyki całego otoczenia i mass mediów, rzucić ją.
5. Z rok po porzuceniu ona w końcu zrobiła sobie operację powiększenia biustu (na co nie mógł ją namówić przez 5 lat małżeństwa).
6. ... a rzucił ją dla nieziemsko pięknej kobiety (1 najseksowniejsza kobieta na Ziemi w tamtych czasach) - kuszącej Angelinie Joli, o klasycznym, dużym i jędrnym biuście dzięki któremu (między innymi) dostała rolę niezapomnianej Lary Croft...
5. ... który to biust ona, bez żadnego powodu, postanowiła zniszczyć najpierw przez niekontrolowane, patologiczne odchudzanie a potem przzez nieuzasadnioną medycznie amputację i zastąpić śmiesznymi implantami w których nie ma nawet sutków.
Już widzę te tematy na maturze 2020 "Brad Pitt - postać heroiczna zmagająca się z trudnymi kolejami losu w czasie wyprawy po Idealny Biust - omów zagadnienie na podstawie poznanych ci wcześniej dzieł literackich"

Kurwa, zrobiłeś mój dzień, posrałem się w gacie ze śmiechu
Zgłoś
Bridgwater88 2013-05-17, 13:17
no nie wiem czy nieuzasadniona ta amputacja piersi...no ale jak tam kolega woli oby Ci jaja kiedys uschly
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-05-17, 13:19 1
Jarrt napisał/a:

Przecież TVN to zwykły kanałtelewizyjny, a nie jakieś gówno plotkarskie......

..... ano tak! Jesteś prawicowym bóldupnikiem.

No tak TVN to w 100% idealna, rzeczowa telewizja i nikomu nie wolno jej obrażać! NIKOMU!
Oj ty Tusko-fanie ...

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Leginek 2013-05-17, 14:08
Dałem do ulubionych tylko ze względu na komentarz bloodwara bo jestem przyszłym bezrobotnym humanistą i mnie to rozbawiło
Zgłoś
bionicle93 2013-05-17, 14:17
Taaa... Nie Syzyf, a Jazon i wyprawa po zlote runo, przepraszam zlote cycki.
Zgłoś
TheMortes 2013-05-17, 16:45
@Bloodwar

W jej implantach są sutki, cały zabieg wyglądał mniej więcej tak: wycięcie całego gruczoły przez małe nacięcie blisko sutka, wprowadzenie do środka (z tego co pamiętam) specjalnego płynu który zrobił miejsce na implanty, które potem zostały wprowadzone przez co teraz jej piersi wyglądają jak po zwykłej operacji plastycznej.
Zgłoś
Jarrt 2013-05-17, 17:16
SZAJBAAA napisał/a:

No tak TVN to w 100% idealna, rzeczowa telewizja i nikomu nie wolno jej obrażać! NIKOMU!
Oj ty Tusko-fanie ...

Nie lubię Tuska. U mad?
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-05-17, 17:25
Jarrt napisał/a:

Nie lubię Tuska. U mad?

Kłamiesz.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-05-17, 18:00
@bloodwar ale te wszystkie fanki które wyruchał wszystko mu rekompensują.
Zgłoś
Jarrt 2013-05-17, 19:23
SZAJBAAA napisał/a:

Kłamiesz.

Głębokie.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-05-18, 0:09
Jarrt napisał/a:

Głębokie.

Jak wody Sahary.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Tomaszov 2013-05-20, 11:08
@bloodwar Brawo
Zaistniałeś!
Zgłoś
Zyragon 2013-05-21, 0:46
Buahahaha, ich butthurt w komentarzach jest bezcenny xD

Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-05-21, 1:55
Ale polew z tych kretynó
Daj im ktoś (kto ma tam konto) linka do tego tematu
A najlepiej od razu linka na harda
To będzie dopiero ból dupska

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów