Brad Pitt jest zdruzgotany po tym, jak Angelina podała do wiadomości, że zamierza usunąć sobie również jajniki. - "Myślę, że ona chce mi po prostu spierdolić kawałek po kawałku."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na ból dupy ludzi od "s tego nie wolno rzartować, ona to zrobiła dla strowia".
Bes sęsu, stego nie morzna rzartowadź ona to srobiła dla strowia.
Dobra, a o co chodzi?
Swoją drogą co to kogo kurwa interesuje co chce sobie wyciąć itp?
Kurwa to są aktorzy i powinno nas interesować TYLKO to jak odgrywają swoje role w filmach, a ich prywatne życie to jest ICH prywatne życie i chuj komu do tego.
Przez takich idiotów powstają mózgojeby typu Fakt, Pudelek, Tvn i inne szmatławce!
Kurwa to są aktorzy i powinno nas interesować TYLKO to jak odgrywają swoje role w filmach, a ich prywatne życie to jest ICH prywatne życie i chuj komu do tego.
Przez takich idiotów powstają mózgojeby typu Fakt, Pudelek, Tvn i inne szmatławce!
Był taki żarcik że trędowatego typa zatrzymuje kanar w tramwaju a ten zaczyna przewijać długą gadkę szukając biletu i wyrzucając za okno najpierw nogę , rękę , ucho na co kanar zareagował stwierdzeniem "My tu gadu gadu a widzę że pan mi spierdolić próbuje" ^^
Brad Pitt to Syzyf 21 wieku, musi cierpieć za nieswoje grzechy w illiadycznej wyprawie w poszukiwaniu Idealnych Cycuchów:
1. Najpierw związał się z 16sto letnią Julliette Lewis (która ma biust 12sto letniego chłopca
2. Potem nietrafiony strzał w Gwyneth Paltrow (wtedy jeszcze mało znaną i przed operacją biustu - miała małe, obwisłe piersi które dopiero po 2000 roku skorygowała)
3. Związał się więc z bardzo urodziwą (2 najseksowniejsza kobieta na Ziemi w tamtych czasach), uwielbianą przez wszystkich za "Przyjaciół" Jennifer Aniston, której jedyną wadą były małe, obwisłe piersi (o której nie wiedział, bo aktorka ta nie wystąpiła nigdy topless w żadnej scenie w żadnym filmie)
4. ...postanowił więc, mimo krytyki całego otoczenia i mass mediów, rzucić ją.
5. Z rok po porzuceniu ona w końcu zrobiła sobie operację powiększenia biustu (na co nie mógł ją namówić przez 5 lat małżeństwa).
6. ... a rzucił ją dla nieziemsko pięknej kobiety (1 najseksowniejsza kobieta na Ziemi w tamtych czasach) - kuszącej Angelinie Joli, o klasycznym, dużym i jędrnym biuście dzięki któremu (między innymi) dostała rolę niezapomnianej Lary Croft...
5. ... który to biust ona, bez żadnego powodu, postanowiła zniszczyć najpierw przez niekontrolowane, patologiczne odchudzanie a potem przzez nieuzasadnioną medycznie amputację i zastąpić śmiesznymi implantami w których nie ma nawet sutków.
Już widzę te tematy na maturze 2020 "Brad Pitt - postać heroiczna zmagająca się z trudnymi kolejami losu w czasie wyprawy po Idealny Biust - omów zagadnienie na podstawie poznanych ci wcześniej dzieł literackich"
1. Najpierw związał się z 16sto letnią Julliette Lewis (która ma biust 12sto letniego chłopca
2. Potem nietrafiony strzał w Gwyneth Paltrow (wtedy jeszcze mało znaną i przed operacją biustu - miała małe, obwisłe piersi które dopiero po 2000 roku skorygowała)
3. Związał się więc z bardzo urodziwą (2 najseksowniejsza kobieta na Ziemi w tamtych czasach), uwielbianą przez wszystkich za "Przyjaciół" Jennifer Aniston, której jedyną wadą były małe, obwisłe piersi (o której nie wiedział, bo aktorka ta nie wystąpiła nigdy topless w żadnej scenie w żadnym filmie)
4. ...postanowił więc, mimo krytyki całego otoczenia i mass mediów, rzucić ją.
5. Z rok po porzuceniu ona w końcu zrobiła sobie operację powiększenia biustu (na co nie mógł ją namówić przez 5 lat małżeństwa).
6. ... a rzucił ją dla nieziemsko pięknej kobiety (1 najseksowniejsza kobieta na Ziemi w tamtych czasach) - kuszącej Angelinie Joli, o klasycznym, dużym i jędrnym biuście dzięki któremu (między innymi) dostała rolę niezapomnianej Lary Croft...
5. ... który to biust ona, bez żadnego powodu, postanowiła zniszczyć najpierw przez niekontrolowane, patologiczne odchudzanie a potem przzez nieuzasadnioną medycznie amputację i zastąpić śmiesznymi implantami w których nie ma nawet sutków.
Już widzę te tematy na maturze 2020 "Brad Pitt - postać heroiczna zmagająca się z trudnymi kolejami losu w czasie wyprawy po Idealny Biust - omów zagadnienie na podstawie poznanych ci wcześniej dzieł literackich"
Suchar nad Sucharami ... Bongman ma mniejsze
@bloodwar Śmiechłem.
bezczelny_analityk napisał/a:
Czekam na ból dupy ludzi od "s tego nie wolno rzartować, ona to zrobiła dla strowia".
Chyba się nie doczekasz dziewczynko...
SZAJBAAA napisał/a:
Dobra, a o co chodzi?
Przecież TVN to zwykły kanałtelewizyjny, a nie jakieś gówno plotkarskie......
..... ano tak! Jesteś prawicowym bóldupnikiem.
@Jarrt ale określenie "zwykły kanał telewizyjny" to synonim plotkarskiego gówna... Poza pogodą i informacjami (a i to trzeba z przymrużeniem oka traktować, bo "lewacy" i "naziści" oraz "katole" i "pedały" manipulują w swoich mediach informacją tak aby było to dla nich wygodne. Swoją drogą nie najlepiej z Tobą skoro wszędzie prawicowców widzisz.... Uważaj bo jak to się pogłębi to sam siebie znienawidzisz spoglądając w lustro.
bloodwar napisał/a:
5. ... który to biust ona, bez żadnego powodu, postanowiła zniszczyć (...) przzez nieuzasadnioną medycznie amputację i zastąpić śmiesznymi implantami w których nie ma nawet sutków
Niestety z wielkim żalem muszę stwierdzić, że jesteś kretynem. Tekst do momentu, który zacytowałem był niezły, ale to co zawarłeś w tm zdaniu jest żenujące. Uważasz, że kobieta, której atrybutami są piersi, podkreślające notabene jej kobiecość, odjęła sobie je z "powodu nieuzasadnionej medycznie" diagnozy? Myślisz, że lekarze tam są idiotami i bez powodu okaleczyli zupełnie zdrową kobietę, a Tobie zwykła notatka prasowa wystarczyła, żeby stwierdzić, że rekonstrukcja odbyła się bez zachowania sutków?
Za takie teksty powinno się amputować fiuta bez implantów jaj.
@up
Dokładnie.
10 sekund googlania na ten temat wystarcza żeby się dowiedzieć że:
1. Jolie zachowała sutki.
2. Jest nosicielką rzadkiej mutacji przez którą jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo rozwinięcia się raka piersi i raka jajników, ergo operacja miała silne uzasadnienie medyczne.
Pozdrawiam.
Dokładnie.
10 sekund googlania na ten temat wystarcza żeby się dowiedzieć że:
1. Jolie zachowała sutki.
2. Jest nosicielką rzadkiej mutacji przez którą jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo rozwinięcia się raka piersi i raka jajników, ergo operacja miała silne uzasadnienie medyczne.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów