📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda jak mózg po piątkowym zgonie hołoty...
Dannybow, a czemu Ty nic nie wrzucasz?
Kaczuchy!! I za to plus, jak się jakaś nuta wkręci, to za cholerę nie da się przestać nucić.
Defect zaprawdę powiadam Ci. Lepiej nic nie wrzucać niż wrzucać bezużyteczne chujostwo.
lepsze w chuj niż bartek usa i inne gówna
Defect napisał/a:
Jak nie ma nic ciekawego do wrzucenia to nie wrzuca w ogóle. Za to ty wrzuciłeś gówno i teraz możesz szpanować, że wrzuciłeś gówno na sadola...Dannybow, a czemu Ty nic nie wrzucasz?
Wygląda jak mózg przeciętnego lewaka w czasie jego największej aktywności a nie sory oni nie mają mózgu
Zamieszczam swój autorski żart bo admin dzieciak wrzucił mi do sucharów po chwilce i tylko 2 piwa dostałem za niego. Uwaga:
Co krzyczy Natalia Poklonskaya do Put-In'a podczas anal fistingu ?
- więcej krymu!
/ nie podoba się? za późno, i tak zwaliłem.
Co krzyczy Natalia Poklonskaya do Put-In'a podczas anal fistingu ?
- więcej krymu!
/ nie podoba się? za późno, i tak zwaliłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów