📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
xts napisał/a:
z tym, że ja mam żonę, dziecko, fabryczke z czarnuchami takimi jak ty i własne mieszkanie bez hipoteki
6 lat robi różnicę
Jesteś prawie 30 letnim mężem, ojcem i właścicielem jakieś fabryczki, który ma czas aby siedzieć w środku dnia koło 12:00, w środku tygodnia na sadisticu czerpiąc przyjemność z rzucania błotem i wykłócaniem się w tej sprawie w 20latkiem...?
Ork.Fajny napisał/a:
Jesteś prawie 30 letnim mężem, ojcem i właścicielem jakieś fabryczki, który ma czas aby siedzieć w środku dnia koło 12:00, w środku tygodnia na sadisticu czerpiąc przyjemność z rzucania
błotem i wykłócaniem się w tej sprawie w 20latkiem...?
hobby, każdy ma swoje.
No dobrze. Tylko pamiętaj na przyszłość żebyś ograniczył blef "jak mi dobrze w życiu" do poziomu tego o co się kłócisz, żeby nie wyglądało to tak śmiesznie jak tutaj.
Ork.Fajny napisał/a:
No dobrze. Tylko pamiętaj na przyszłość żebyś ograniczył blef "jak mi dobrze w życiu" do poziomu tego o co się kłócisz, żeby nie wyglądało to tak śmiesznie jak tutaj.
blef haha, twoje życie będzie śmieszniejsze niż to co ja tutaj wypisuje.
xts napisał/a:
blef haha, twoje życie będzie śmieszniejsze niż to co ja tutaj wypisuje.
Wesołe życie nie jest złe.
MacheteKills napisał/a:
Za Hot Shots piwko! Kurwa nie ma bata, dzisiaj sobie obejrzę na bani
Co ty sobą reprezentujesz?
P.S "Ty" specjalnie z małej na znak braku szacunku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów