18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ork.Fajny 2014-02-26, 16:41
xts napisał/a:

z tym, że ja mam żonę, dziecko, fabryczke z czarnuchami takimi jak ty i własne mieszkanie bez hipoteki
6 lat robi różnicę

Jesteś prawie 30 letnim mężem, ojcem i właścicielem jakieś fabryczki, który ma czas aby siedzieć w środku dnia koło 12:00, w środku tygodnia na sadisticu czerpiąc przyjemność z rzucania błotem i wykłócaniem się w tej sprawie w 20latkiem...?
Zgłoś
x................s 2014-02-26, 16:45 1
Ork.Fajny napisał/a:

Jesteś prawie 30 letnim mężem, ojcem i właścicielem jakieś fabryczki, który ma czas aby siedzieć w środku dnia koło 12:00, w środku tygodnia na sadisticu czerpiąc przyjemność z rzucania
błotem i wykłócaniem się w tej sprawie w 20latkiem...?

hobby, każdy ma swoje.
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-02-26, 16:49 1
No dobrze. Tylko pamiętaj na przyszłość żebyś ograniczył blef "jak mi dobrze w życiu" do poziomu tego o co się kłócisz, żeby nie wyglądało to tak śmiesznie jak tutaj.
Zgłoś
x................s 2014-02-26, 17:05
Ork.Fajny napisał/a:

No dobrze. Tylko pamiętaj na przyszłość żebyś ograniczył blef "jak mi dobrze w życiu" do poziomu tego o co się kłócisz, żeby nie wyglądało to tak śmiesznie jak tutaj.

blef haha, twoje życie będzie śmieszniejsze niż to co ja tutaj wypisuje.
Zgłoś
Plecionkarz 2014-02-26, 17:29 6
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-02-26, 18:19
xts napisał/a:

blef haha, twoje życie będzie śmieszniejsze niż to co ja tutaj wypisuje.

Wesołe życie nie jest złe.
Zgłoś
Keepo 2014-02-26, 19:23
MacheteKills napisał/a:

Za Hot Shots piwko! Kurwa nie ma bata, dzisiaj sobie obejrzę na bani

Co ty sobą reprezentujesz?

P.S "Ty" specjalnie z małej na znak braku szacunku

Zgłoś
kenzol 2014-02-26, 19:46
Można ten film gdzieś on-line obejrzeć?
Zgłoś
Rectus15 2014-02-26, 20:43
za mocne, na harda
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów