Za Hot Shots piwko! Kurwa nie ma bata, dzisiaj sobie obejrzę na bani
Wstrzykuj dalej to marichuanen zobaczysz co z Tobą będzie
wiesz co to za film młody człowieku?
Chyba nie bardzo.
Nie no rozpierdalasz mnie człeku, zawsze pod każdym moim filmikiem masz jakieś wonty... Idź kurwa na browara ze znajomymi o ile takich masz i przestań pierdolić smuty pod każdym tematem jaki powstaje.
Charlie Sheen rzuca dragami, a nie amunicją...
A czy ja napisałem że rzuca amunicją ?
Czytaj ze zrozumieniem.
Nie no rozpierdalasz mnie człeku, zawsze pod każdym moim filmikiem masz jakieś wonty... Idź kurwa na browara ze znajomymi o ile takich masz i przestań pierdolić smuty pod każdym tematem jaki powstaje.
A czy ja napisałem że rzuca amunicją ?
Czytaj ze zrozumieniem.
a teraz wytrzyj smarka, podciągnij spodnie i poproś Pana Admina, żeby poprawił tagi
"brak amonicji :: film :: pomysł" hehehe
Z tego co widzę to jestem nie wiele młodszy od ciebie więc ciebie też się to tyczy
z tym, że ja mam żonę, dziecko, fabryczke z czarnuchami takimi jak ty i własne mieszkanie bez hipoteki
6 lat robi różnicę
z tym, że ja mam żonę, dziecko, fabryczke z czarnuchami takimi jak ty i własne mieszkanie bez hipoteki
6 lat robi różnicę
W żonę i dziecko może ktoś by uwierzył, w końcu każdy idiota może sobie jedno zrobić, ale z tym mieszkaniem bez hipoteki to pojechałeś po całości
W żonę i dziecko może ktoś by uwierzył, w końcu każdy idiota może sobie jedno zrobić, ale z tym mieszkaniem bez hipoteki to pojechałeś po całości
nie chce mi się wrzucać tutaj aktu notarialnego
dzieciak to najwspanialsza rzecz, jaka może spotkać człowieka.
Albo pojedynek strzelecki przerwany przez zabawkę "a on chodzi i chodzi".
Jednak walka z początku filmu, zakończona słynnym "you wiiiin" miażdży. Cały film jest niesamowity - powinien być przechowywany w Sevres jako wzorzec pastiszu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów