📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idiotyzm albo rutyna. W tym przypadku raczej idiota. Moj tata dostal pocierke z automatu od kolegi. Byl kierowca poczty Polskiej i robili tego dnia konwoje. Konwojent wsiadl do tylu auta i nacisnal spust. Seria poszla przez fotel kierowcy. Ojca uratowalo to ze chwile przed tym do auta podszedl listonosz a tata wychylil sie lekko z pojazdu. Kule przeszly przez spodnie na wsokosci pada rozcinajac je i pocierajac biodro. Skutkiem byly niewielkie skaleczenia. Jesli siedzial by prosto to juz by go nie bylo. Chwile pozniej bladego jak sciana ojca odwiozla polica do domu zeby zmienil spodnie bo te musza zabezpieczyc jako dowod. Kolega wszedl do auta z palcem na spuscie. Bron automatyczna i poszlo kilka pociskow. Nie wszystkie udalo sie policji odnalezc.
Kurwa nie wierzę nagroda Darwina murowana!
@up
Strażnik poczty polszej to jak strażnik miejski - same patałachy to i nie dziwota że tak się stało...
Strażnik poczty polszej to jak strażnik miejski - same patałachy to i nie dziwota że tak się stało...
Co tam się kurwa stało? Ja ni chuj nie mogę dopatrzeć się jakiegoś sensu. Jak mógł sam się zastrzelić skoro wypadła mu ta broń a to nie był żaden automat żeby się chuj wie 'zaciął' i sam napierdalał tylko to był zwykły gnat o co tam kurwa chodzi? W 12 sekundzie widać, że ledwo dotknął tego gnata albo i w ogóle nie dotknął a widać strzał znaczy pył po strzale z tego murka...
Czy Wy jesteście normalni- wierzycie we wszystko co Wam napiszą w opisie?!
Prawda jest taka, że koleś po napadzie uciekał z bronią, która jak widać na filmie wypadła mu. W 10 sekundzie widać pierwszą kulę która trafia w ścianę, w 13 sekundzie drugi pocisk trafia w ścianę zaś 3-cia kula przechodzi przez bańkę uciekiniera i również kończy swój lot wbijając się w budynek. Koleś został ostrzelany przez policjanta, gdy uciekał po napadzie...
Bandzior 0 : 1 Policja
Prawda jest taka, że koleś po napadzie uciekał z bronią, która jak widać na filmie wypadła mu. W 10 sekundzie widać pierwszą kulę która trafia w ścianę, w 13 sekundzie drugi pocisk trafia w ścianę zaś 3-cia kula przechodzi przez bańkę uciekiniera i również kończy swój lot wbijając się w budynek. Koleś został ostrzelany przez policjanta, gdy uciekał po napadzie...
@up
Jak na moje to kule policji go omijają, a on po podniesieniu broni uciekając dalej wystrzelił w siebie.
Jak na moje to kule policji go omijają, a on po podniesieniu broni uciekając dalej wystrzelił w siebie.
pewnie wolał zginąc od swojej broni niż broni wroga prawdziwy współczesny wiking
Salieri16000 napisał/a:
Czy Wy jesteście normalni- wierzycie we wszystko co Wam napiszą w opisie?!
niestety nie trafiłeś, nie w tym przypadku. Za to koleś się trafił i jest co oglądać. Owszem strzelali do niego, ale kula która zadała śmierć padła z jego pistoletu.
no nie pierdolcie że to możliwe...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów