Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwaga! Należysz do jakiejś kliki bo Ci piwo postawiłam 😎
Ale, że ladnie prosisz - pokażę
Tak se teraz myślę, że kiedyś miałem kaloryfer.Teraz mam bojler.
Ja p🤬le jakie te kacapy mają tępe ryje 🤦
Coś jak nasi górale; lata chowu wsobnego i dziedzicznego alkoholizmu robią swoje.
Może to odpowiadać sile dwóch naj🤬ych kacapów
Dla ciekawskich: zwora elektromagnetyczna jest w stanie wytrzymać próbę otwarcia z siłą potrzebną do podniesienia ciężaru ponad 350 kilogramów.
Może to odpowiadać sile dwóch naj🤬ych kacapów
No to w razie inwazji możemy tylko liczyć na braki w zaopatrzeniu...
Jak będą im dowozić spiryt- mamy przej🤬e.

przecież to stały motyw na sadolu. udawanie baby, wymienianie piwek multikontami dla kręcenia ruchu na portalu i od czasu do czasu uskuteczniania lewacko-POwskich pierdów zgodnych z głównym nurtem ubeckich mediów. Wali komentarze w każdym temacie i codziennie podkreśla że jest babą, żeby przypadkiem ktoś nie przeoczył.
do tego jeszcze takie kwiatki: - nie ma dnia, żeby nie dał mu piwka. w tej samej paczce są jeszcze Cezzar Zulu-Gula Geraldinio pazuzu - wszyscy o tym samym profilu.
kiedyś bym myślał, że typ jest psychiczny, ale pracowałem w marketingu dla POwców i teraz takie wyjaśnienia zostawiam sobie na sam koniec. Ilość "komentatorów" zatrudnionych w warszawskim ratuszu, na czerskiej, w każdym zasranym powiecie jest powalająca.
Jak dobrze, że mamy na Sadolu dyżurnych ormowców, którzy tropią lewackie i tuskowe spiski żeby zdusić je w zarodku. W poprzednim ustroju za taką postawę dostałbyś order Budowniczego PRL, ale to niestety przeszłość. Jaka szkoda, że marnujesz swój talent. Spróbuj emigracji na Białoruś, tam cię jeszcze docenią.
[ Dodano: 2025-03-05, 22:59 ]
Co będzie, jak się okaże, że JoSeed ma jednak węża w kroku?
Będzie materiał na Harda.
[ Dodano: 2025-03-06, 00:16 ]
@TwójCzarnyPan: ty też wyp🤬alaj 😃 gościu dobrze ogarnął tekst dla młodych pelikanów i koniobikcow, naiwnych z dużych miast, a ty się czepiasz. Tez płacą ci za podtrzymywanie tego portalu przy życiu?
@
: dobra, zamknij już ryło i idź stąd. Już dawno zostałeś rozkminiony.
@: ty też wyp🤬alaj 😃 gościu dobrze ogarnął tekst dla młodych pelikanów i koniobikcow, naiwnych z dużych miast, a ty się czepiasz. Tez płacą ci za podtrzymywanie tego portalu przy życiu?
JoSeed to zwykły pedał
JoSeed to zwykły pedał
Wyjatkowo i po raz pierwszy przyznam ci rację, wolę facetów 👍
przecież to stały motyw na sadolu. udawanie baby, wymienianie piwek multikontami dla kręcenia ruchu na portalu i od czasu do czasu uskuteczniania lewacko-POwskich pierdów zgodnych z głównym nurtem ubeckich mediów. Wali komentarze w każdym temacie i codziennie podkreśla że jest babą, żeby przypadkiem ktoś nie przeoczył.
do tego jeszcze takie kwiatki: - nie ma dnia, żeby nie dał mu piwka. w tej samej paczce są jeszcze Cezzar Zulu-Gula Geraldinio pazuzu - wszyscy o tym samym profilu.
(...)
Kurde, rozgryzłeś mnie, nie miałam pojęcia, że pisowcy czy konfiarze (nie rozróżniam, bo to jeden c🤬j) są aż tak bystrzy i inteligentni!
pozdrawiam!
JoSeed

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie