Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W kołchozach drzwi pewnie nie bylo. Nie przywykli... 🤔
Były, ale zamykały się za nimi, a nie przed nimi. Trochę skonsternowani.
W kołchozach drzwi pewnie nie bylo. Nie przywykli... 🤔
Joseed w awatarze twoje oczko?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Joseed w awatarze twoje oczko?
tak samo jak w twoim

Tak wychodzi
Teraz możesz wysłać oko taurona
Kakaowym oczkiem nie pogardzimy. Tak krok po kroku, zobaczymy zdjęcie twojego kroku 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?to facet.
Cóż za intryga, czyli jednak to prawda?
przecież to stały motyw na sadolu. udawanie baby, wymienianie piwek multikontami dla kręcenia ruchu na portalu i od czasu do czasu uskuteczniania lewacko-POwskich pierdów zgodnych z głównym nurtem ubeckich mediów. Wali komentarze w każdym temacie i codziennie podkreśla że jest babą, żeby przypadkiem ktoś nie przeoczył.
do tego jeszcze takie kwiatki: sadistic.pl/uzytkownik/pomidor,1019085 - nie ma dnia, żeby nie dał mu piwka. w tej samej paczce są jeszcze Cezzar Zulu-Gula Geraldinio pazuzu - wszyscy o tym samym profilu.
kiedyś bym myślał, że typ jest psychiczny, ale pracowałem w marketingu dla POwców i teraz takie wyjaśnienia zostawiam sobie na sam koniec. Ilość "komentatorów" zatrudnionych w warszawskim ratuszu, na czerskiej, w każdym zasranym powiecie jest powalająca.
przecież to stały motyw na sadolu. udawanie baby, wymienianie piwek multikontami dla kręcenia ruchu na portalu i od czasu do czasu uskuteczniania lewacko-POwskich pierdów zgodnych z głównym nurtem ubeckich mediów. Wali komentarze w każdym temacie i codziennie podkreśla że jest babą, żeby przypadkiem ktoś nie przeoczył.
do tego jeszcze takie kwiatki: - nie ma dnia, żeby nie dał mu piwka. w tej samej paczce są jeszcze Cezzar Zulu-Gula Geraldinio pazuzu - wszyscy o tym samym profilu.
kiedyś bym myślał, że typ jest psychiczny, ale pracowałem w marketingu dla POwców i teraz takie wyjaśnienia zostawiam sobie na sam koniec. Ilość "komentatorów" zatrudnionych w warszawskim ratuszu, na czerskiej, w każdym zasranym powiecie jest powalająca.
Ze zdrowiem w porządku?
W sumie mnie rozbawiłeś, albo też rozbawiłaś?
Różne rzeczy mi w życiu przychodziły do głowy, ale zeby udawać "pucię" przeciwną jeszcze nie... 🤣
[ Dodano 2025-03-05, 19:56 ]
Oczywiście, mam wąsy i duuuuuuzy bęben, od siedzenia w piwnicy 👍
Oczywiście, mam wąsy i duuuuuuzy bęben, od siedzenia w piwnicy 👍
Poka bęben, spaślaku- piwniczaku!

[ Dodano 2025-03-05, 20:02 ]
Teraz możesz wysłać oko taurona
Kakaowym oczkiem nie pogardzimy. Tak krok po kroku, zobaczymy zdjęcie twojego kroku 😉
Brzmi jak plan

Co będzie, jak się okaże, że JoSeed ma jednak węża w kroku?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie