I jeszcze ma pretensje !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Brak lusterek? Też pewnie wyprzedzasz samochody przed tobą, które mają włączony kierunkowskaz i hamują?
Widzisz tam kierunkowskaz?
czerwo64 napisał/a:
nie no ale dojebałeś z tym tematem , zmien to bo sie ośmieszasz
sprawdzałem czujność naszych ekspertów
99,998% kobita
Zauważyłem że ruskie to mają jakiś taki pierdolnięty nawyk wyprzedzania na skrzyżowaniach dróg czy natychmiastowego wyprzedzania pojazdu który w jakimś przecież celu zwolnił, bo nie uwierzę że to co się odbiło od drzwi nie miało hamulców.
Teren zabudowany, jak nie ma pasów jest zakaz wyprzedzania, proszę, dziękuje;)
W takim przypadku wina leży po obu stronach, ten w którym kamerą dostanie za nie patrzenie w lusterka a drugi za wyprzedzanie skręcającego
Patrykon napisał/a:
W takim przypadku wina leży po obu stronach, ten w którym kamerą dostanie za nie patrzenie w lusterka a drugi za wyprzedzanie skręcającego
Aleś dojebał panie policjancie
Pewnie nie włączył kierunku. Też mnie to wkurwia. Najpierw włączamy kierunek, potem hamulec, a nie kurwa. A swoją drogą i tak mógł spojrzeć w lusterko, gdyby potrafił jeździć miałby taki nawyk.
realus napisał/a:
Aleś dojebał panie policjancie
Widzę że kolega stosuję zasadę "nie znam się to się wypowiem" , uczestniczyłem w podobnym wypadku jako pasażer, mandatem ukarani zostali obaj kierowcy i wina leżała po obu stronach.
Anaal Nathrakh napisał/a:
Brak lusterek? Też pewnie wyprzedzasz samochody przed tobą, które mają włączony kierunkowskaz i hamują?
Stawiam, że nie masz prawa jazdy, a jeśli masz to kupiłeś.
Polecam lekturę kodeksu drogowego, wina jest skręcającego, bo się nie upewnił, że taki manewr może wykonać. Włączenie kierunkowskazu do niczego nie upoważnia.
Jeśli powyższego nie rozumiesz, to wracaj do komunikacji miejskiej, a raczej z niej nie rezygnuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów